FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS, İlk Kez TÜRKİYE’de Bulunan Ünlü Sanatçı HARIF GUZMAN’ın ‘ADAPTASYON’ Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 08/10/2020

PAYLAŞ

Four Seasons Hotel Bosphorus, çağdaş sanat alanındaki sergilerine Kolombiyalı dünyaca ünlü bir sanatçının eserleri ile devam ediyor. Yurt dışındaki önemli çalışmaları ile tanınan Harif Guzman’ ın ADAPTASYON sergisi, Four Seasons Hotel Bosphorus ev sahipliğinde Gizem Pamukçu Tatlıcı – Hülya Şekercioğlu ve Muse VR katkılarıyla sergileniyor. Eserler arasında sanatçının Homesick isimli tablosunun da bulunduğu serginin açılış davetine iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Türk Geleneksel ve Çağdaş Sanatını paylaşma ve farkındalığı arttırma misyonunun yanı sıra genç sanatçıları ve yeni koleksiyonerleri destekleyen Four Seasons Hotel Bosphorus, sanatseverlerle sanatı buluşturmaya devam ediyor.

17 Ekim gününe dek devam edecek olan sergide dikkat çeken Homesick tablosu, göçmenlerin güvende hissedecekleri yere yolculukları sırasında yaşadığı engelleri, yaşadıkları ölüm, hastalık ve yoksulluk tehditlerini yansıtıyor. Homesick’in de içlerinde yer aldığı 9 eserlik bu seride sanatçı dünyanın farklı göçmen kamplarında kullanılan gerçek yatak örtülerinden parçalar kullanıyor. 230×240 cm boyutlarındaki Homesick isimli eser sanatçı tarafından 2020 yılında tamamlandı.

Collectable ArtandDesign danışmanları Gizem Pamukçu Tatlıcı – Hülya Şekercioğlu, Muse VR ve Four Seasons Hotels Istanbul Genel Müdürü Tarek Mourad ev sahipliğinde, 7 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen açılış davetine aralarında Rebekka Çetin, Enis Çiftçi, Elif Edes Tapan, Emre Ertürk, Uğur Güven, Sedef Gali’nin olduğu iş, sanat ve cemiyet hayatından isimler katıldı.

PAYLAŞ