THE BODRUM EDITION’da Dinginlik Zamanı; Zen at Edition

Writer: NYX Magazine

Date: 09/10/2020

PAYLAŞ

The Bodrum EDITION,  15-18 Ekim tarihleri arasında Türkiye’de ve yurtdışında en tanınmış gurular ve koçların eğitmenliğiyle gerçekleşecek Zen at EDITION etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Misafirler zihin, beden ve ruh için ilham verici sağlıklı yaşam programı ile gündelik hayatın karmaşasından uzaklaşma, yenilenme ve 2020’nin tükenmişliğiyle mücadele etme fırsatı bulacak.

BODRUM’un derin ve kristal sularında kendinizi yenileyin

Mandala Atölyeleri: Optimum fiziksel, zihinsel ve ruhsal dengeyi kurmak, bedeni ve zihni yeniden eğitmek için tasarlanan Mandala Atölyeleri, sağlık ve iyi oluşa geçmişten gelen bir yaklaşım sunuyor.  İyileştirici bilgelik terapileri, manevi gelenekler, meditasyon ve transa geçişte yardımcı olan kutsal bir alan oluşturmak için bir rehber olarak kullanılıyor.

Yoga Dersleri: Hem bedeni hem de zihni çalıştıran dinamik ve akıcı Yoga dersleri vücudu ısıtırken, dayanıklılığın, gücün ve esnekliğin geliştirilmesine katkı sağlıyor. Atölye içerisinde birbirine bağlanan hareketler, derinlik duygusunu teşvik etmek için nefes çalışması ve meditasyon ile destekleniyor.

Ses Terapisi ile İyileştirme: İnsanları derin bir rahatlama ve huzura sahip oldukları zihin durumuna yönlendirmek için kullanılan eski bir uygulama. Zihni alfa ve ardından teta beyin dalgası ritmine sokmak için gonglar, kristal kaseler, konçlar ve tibet kaseleri gibi çeşitli müzik aletleri kullanılıyor. Bunlar bilinci genişletip zihni rüya benzeri bir duruma geçilmesini sağlar. Bu meditatif yer, yalnızca duygusal düzeyde değil, aynı zamanda ses titreşimleri ve vücudun her hücresine ulaşan frekanslarla “ses masajı” yaparak hücresel düzeyde de şifa sağlar. Katılımcılar oturumu rahatlamış, gençleşmiş bir şekilde ve bazen de son derece dönüştürücü bir deneyim yaşayarak bitirirler.

Çiçek Özleri Atölyesi: Bir saat sürecek çiçek özleri atölyesinde misafirler alternatif şifa yöntemlerinin faydalarını ve çiçek esanslarının büyüsünü keşfedecek, günlük enerjilerini yönetmeye yardımcı olmak adına kendi Aura Spreylerini tasarlıyor.

PAYLAŞ