Gamze Sürücü, VIP My Dent Ekibi İle Gülüş Tasarımına İmza Atıyor

Writer: Dağhan Sürek

Date: 28/10/2020

PAYLAŞ

Türkiye’nin girişimci kadınlarından Gamze Sürücü, kurucusu olduğu VIP My Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile sağlıklı ve güzel gülüş tasarımı konusunda adını dünya çapında duyurmak için emin adımlarla ilerliyor.

Dünyanın bir çok ülkesinde diş sağlığı konusunda çalışmalar yapan Gamze Sürücü, pek çok okulla işbirliği yaparak çocuklarda diş sağlığı taramaları da düzenliyor.

Gamze Sürücü özellikle Arap yarım adasında diş tedavileri konusunda aranan bir isim. Orta Doğu’da birçok Arap prensinin diş tedavileri konusunda kendisini tercih ettiğini, özel jetleriyle gelip diş tedavilerini yaptırıp gittiğini ve sonrasında ailelerinin de dişlerini yaptırdığını belirten Gamze Sürücü, pandemi döneminde de yurt dışından gelen hastalara hizmet vermeye devam ederek sağlık dışında turizm alanında da ülkemize katkı sağlıyor.

Türkiye’de bir çok önemli kurumla VIP My Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak anlaşmalar yapan Gamze Sürücü, en son Candan Erçetin’in başkanlığını yaptığı Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) ile yaptığı anlaşma ile müzik sektöründe de çok konuşulan bir isim oldu.

Yapılan anlaşma çerçevesinde MSG üyesi sanatçılar ve aileleri yıllık diş bakımları, röntgen, diş taşı temizliği gibi hizmetlerden VIP My Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Diş sağlığı konusunda gelişen teknoloji ile artık diş protezleri tamamen doğal ve estetik görünüme kavuştu. Teknoloji yatırmları ve hastanın istekleri doğrultusunda teknisyenler ve diş hekimlerinin ortak çalışması ile en kısa zamanda en iyi sonuca ulaşmak artık hayal değil. Teknolojinin tüm imkanlarından faydalandıklarını belirten Gamze Sürücü, iyi ekip, iyi ekipmanla harika işler yaptıklarını vurguluyor.

“Şu an eminim pandemi bittiğinde  inanılmaz bir yığılma yaşayacağız çünkü Türkiye’deki hizmetten vazgeçmeleri mümkün değil.” diye de ekliyor.

Sürücü sözlerini “Ben işimi çok seviyorum. Özellikle insanları güzel güldürebilmek ve bunu görmek benim için büyük keyif. Aynı zamanda diş sağlığı çok önemli, yılda 2 kere doktor kontrolüne gidilmeli. Herkesin ağız sağlığına dikkat etmesi, düzenli kontrollerini aksatmaması gerekli” diye bitiriyor.

Özel Vip My Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Hakkı Yeten Caddesi No:17 Aşçıoğlu Plaza Kat:10/22 Fulya / Şişli / İstanbul
https://vipmydent.com.tr

PAYLAŞ