Kasım’da Saçlar Romantik ve Bakımlı

Writer: NYX Magazine

Date: 02/11/2020

PAYLAŞ

Çağla Şikel’den Hülya Avşar’a, Serenay Sarıkaya’dan, Bülent Ersoy ve Emina Jahović’e kadar birçok ünlü isimle çalışan Saç Stilisti Mehmet Özel, Azerbaycan lideri Aliyev ailesinden aldığı davetle Bakü’ye gitmişti. Kuaförlüğüne Azerbaycan First Lady’si Mihriban Aliyeva gibi prestijli isimlerle çalışarak devam etti. Bir yanda da reyting rekorları kıran ‘Ozune Bax’ (Kendine Bak) moda programında jürilik yaparak abartılı ve yapılı görünümlü saçlardan vazgeçemeyen Azeri kadınlarına doğal saç modellerini kullanmayı öğretti. Yakın zamanda Türkiye’ye dönen Mehmet Özel, aşkın ve romantizmin ayı olarak da bilinen Kasım ayına özel sadece 1 işlem ile 3 romantik saç modelinin sırlarını paylaştı.

ROMANTİK VE BAKIMLI
Saç Stilisti Mehmet Özel; “Kafanızı aşağıya eğerek saç diplerinize ellerinizle hacim kazandırdıktan sonra, yardımcı ürünlerle sabitleyebilirsiniz. Bu işlem çabasız güzellik görünümünü vererek romantik bir izlenim sağlar.” Dedi.


DURU GÖRÜNÜM
Atkuyruğu modelinin her dönemde asil bulunduğunu ifade eden Mehmet Özel, Doğal ve iri buklelere sahip saçlarınıza özenle yapılmış bir atkuyruğu duru güzelliğinizi ortaya çıkartacaktır dedi.


GELENEKSEL VE MODERN
Saç Stilisti Mehmet Özel, hazır dalgaları olan saçlarınızın büyük bir bölümünü sol tarafa alıp, sağ tarafta yapacağınız minik bir saç örgüsünün hem modern hem de geleneksel bir görünüm kazandıracağını ifade etti.

PAYLAŞ