‘Cooking Classes’ Etkinliği

Writer: NYX Magazine

Date: 10/11/2020

PAYLAŞ

JW Marriott Istanbul Bosphorus’un dokuzuncu katında bulunan, şehrin tüm ikonik yapılarını aynı pencerede görme fırsatı veren manzarasıyla şehrin en romantik ambiyansına sahip mekânı olan Octo yepyeni bir etkinliğe başlıyor. Octo’nun Portekizli şefi Jorge Lavos Costa ile damaklar lezzetlenirken imza yemeklerinin nasıl ortaya çıktığını mutfakta birlikte çalışarak öğrenmeye hazır olun.

Uygulamalı pişirme deneyiminde Mısır Çarşısı ve Balık Pazarı’ndan seçilecek mevsimlik malzeme alışverişin ardından Jorge Lavos Costa öncülüğünde mutfakta uygulanan teknik bilgiler ve kullanılacak malzemelerin değeri derinlemesine incelenecek. Bu etkinlikte Jorge’den Portekiz mutfağının ve lezzetli yemeklerin püf noktalarını da dinleyeceksiniz. ‘Cooking Classes’ etkinliğinde Octo’nun imza yemeği olan Portekiz’e özgü deniz mahsullü pilav Arroz De Marisco’nun nasıl yapıldığını tüm detaylarıyla öğrenip ardından tadına varabilirsiniz.

Şef uzmanlığıyla, usta gibi lezzetler yaratmanın keyfini Portekizli şef Jorge Lavos Costa eşliğinde yaşayın. Cumartesi günleri gerçekleşecek etkinliğin kişi başı ücreti 300 TL’dir. Fiyata bir kadeh şarap da dahildir. Dilerseniz kendi oluşturduğunuz dört kişilik grubunuzla da bu etkinliği sevdikleriniz ile kendinize özel bir aktivite hale getirebilirsiniz.

PAYLAŞ