Tatil Valizinin Olmazsa Olmazı Maskeler

Writer: NYX Magazine

Date: 27/07/2020

PAYLAŞ

Bayrama ve tatile sayılı günler kaldı. Peki, valiziniz hazır mı? Yanınıza alacaklarınızı belirlediniz mi? Yeni normalde tatile çıkarken valizinize dezenfektan ve maske eklemeyi unutmayın. Tatilde ışıl ışıl parlamak için İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFOyu ve UFO ile birlikte entegre şekilde uygulanan Make My Day ile Call It a Night maskelerini mutlaka yanınıza alın.

Kurban Bayramı yaklaşırken tatile hala çıkamayanlar da gün saymaya başlıyor. Deniz, kum, güneş hayaline kavuşmadan önce ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde belirleyip bir valiz hazırlığı yapmak gerekiyor. Yeni kontrollü sosyal hayatımızda bu yıl valizlere dezenfektan, maske, kolonya gibi ürünler de giriyor. Kullandığımız bu ürünler cildimizde hassasiyet ve tahrişe neden olabiliyor. Tatile çıkarken yanınıza alacağınız İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ve UFO ile çalışan UFO aktif maskeleri Make My Day ve Call It a Night cildinizin güzelliğini ve tazeliğini korumaya yardımcı oluyor.

Maskenizi unutmayın

Tatiliniz kaç gün sürerse sürsün, ihtiyaçlarınızı doğru şekilde belirlerseniz daha fazla eşya taşımaktan da kurtulursunuz. Örneğin yanınıza alacağınız kıyafetleri kombinleyin. Şortunuzla birlikte giyeceğiniz farklı bluz alternatifleri, şık bir elbiseyle kullanacağınız sandaleti önceden belirlerseniz böylece tatilde “Ne giyeceğim” sorusuyla da uğraşmamış olursunuz. Islak mayoların hastalığa davetiye çıkaracağını unutmayın. Bu nedenle yanınıza en az iki mayo alın. Islak veya şampuan gibi akma ihtimali olan ürünleri saklamak, kirlileri veya ayakkabıları koymak için valizinize ağzını sıkıca kapatabileceğiniz birkaç torba almayı da unutmayın. Sürekli kullandığınız ilaçları, yedek maskelerinizi, dezenfektan, böcek ve sinek sokmalarına karşı bir krem, birkaç yara bandı ve ağrı kesici de valizinde mutlaka olmalı.

Dinlenmek ve eğlenmek herkesin ruhuna iyi gelir. Mutlu olduğunuzda bu durum cildinize de yansır ama bu bakım yapmayacağınız anlamına gelmez. Cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korumak için cilt tipinize uygun en az 50 faktörlü koruyucu kremi ve kullandığınız cilt bakım ürünlerinin varsa seyahat boylarını valizinize mutlaka ekleyin. Yoksa kozmetik marketlerde satılan seyahat setlerinden satın alarak temizleme jeli, tonik, nemlendirici, vücut kremi, şampuan gibi ürünlerin valizinizde daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz. Keyifli bir tatil için hassaslaşan cildinizi güneşin kavurucu etkilerinden korumak şart. Cildinizin güneş, ter, klor gibi farklı dış etkenler nedeniyle yıpranabileceğini hatırlayarak valizinize maske eklemeyi de unutmayın.

Suya dayanıklı güneş kremlerini tercih edin

Evde geçirdiğimiz günlerde baharı pencereden bakarken gördük. Dışarıya çıktığımızda yaz gelmişti bile… Cildimiz bu geçiş sürecini rahat bir şekilde yaşayamadığı için şu an güneşe karşı normalden daha hassas. Bu nedenle onu çok iyi korumamız, alışma sürecinde doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamamız yani koruyucu kremler kullanmamız gerekiyor. Uzmanlar güneş koruyucu kremlerin etkili olması için güneşe çıkmadan en az yarım saat önce uygulanması gerektiğini söylüyor. Gün içinde de koruyucu kremi yenilemek şart. Deniz veya havuzda sudan yansıyan güneş ışınları, çok daha etkili oluyor. Bu nedenle denize ve havuza girerken waterproof özelliğe sahip yani suya dayanıklı güneş kremlerini tercih etmelisiniz. Böylece denizin keyfini çıkarıp serinlerken cildinizi risk altında bırakmamış olursunuz.

Ayrıca plajdan döndükten sonra cildinizi iyice temizlemelisiniz. Böylece güneş koruyucu kremler, terleme, dış etkenler gibi nedenlerle tıkanan gözeneklerinizin açılması sağlayarak, sivilce, siyah nokta gibi sorunların da önüne geçebilirsiniz. Cildinizi temizledikten sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici kullanmalı, haftada birkaç kez peeling ve maske uygulayarak derinlemesine temizlik sağlamalısınız.

Cildinizi nemlendirip gün boyu ve gece koruyor

Yaz aylarında cilt neme daha çok ihtiyaç duyuyor. Üstelik bir de dışarıda maske kullandığımız düşünüldüğünde cildimize nem içeren bakımlar uygulamamız adeta bir zorunluluğa dönüşüyor. Akıllı maske cihazı UFO ile uygulayabileceğiniz maskelerden biri olan Make My Day maske, cildi mükemmel bir şekilde nemlendiriyor. İçerdiği kırmızı alg ve hiyalüronik asit ile güne başlarken cildinize ihtiyaç duyduğu nemin ve enerjinin yanı sıra koruma da sağlıyor. Cildinizi besleyen bu maske sayesinde cildiniz hem dış etkenlere hem de kirliliğe karşı korunmuş oluyor, gün boyu ışıldıyor.

Akıllı maske terapisi cihazı UFO ile birlikte uygulanan Call It a Night maske ise içeriğindeki zeytinyağı ve gençleştirici ginseng ile formüle kusursuz bir tatilin sırrını paylaşıyor. Cildinizdeki tatil yorgunluğunu silecek maske, serin tatil gecelerinde siz uyurken cildinizi derinlemesine besleyip anında canlandıracak. Tüm cilt tipleri için uygun olan Call It a Night, doğal ışığınızı da ortaya çıkararak keyifli bir tatil sabahına uyanmanızı sağlıyor.

Bırakın, uygun programı UFO seçsin

Akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alan akıllı maske terapisi cihazı UFO, sahip olduğu termoterapi özelliği sayesinde Kore’nin aktif maske bileşenleri ile entegre şekilde çalışarak, maskeleri cilde derinlemesine aşılarken, cildi rahatlatmak için ısısını kullanıyor. Kriyoterapi sayesinde ise 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor. Termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ne sahip bu modern cihaz, LED ışık terapilerini de evinize kadar getirerek adeta bir SPA ortamı yaratıyor. UFO Mini ise kriyoterapi dışında UFO ile aynı özelliklere taşıyor.

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO 1.599 TL, FOREO UFO Mini 749 TL, UFO ile çalışan aktif maskeler Make My Day ve Call It a Night maskelerin 7’li paketi ise 79 TL.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

FOREO SWEDEN Hakkında

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.

PAYLAŞ