Sarışın Olmaktan Vazgeçemeyen Ünlüler ve Büyüleyici Değişimleri

Writer: NYX Magazine

Date: 15/01/2021

PAYLAŞ

22 Kasım 1984 New York doğumlu Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson, 1998 yılında oynadığı Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı. Bir Konuşabilse filmindeki rolüyle Bafta ödünü kazanan Scatlet İnci Küpeli Kız ve Prestij filmlerindeki oyunculu ile göz doldururken, büyüleyici güzelliği ile de sinemaseverlerin hafızalarına kazındı. 2003 yılında iki Altın Küre adaylığı olan oyuncu, 2020 yılında, Marriage Story filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscar adaylığı; Jojo Rabbit filmindeki rolüyle de en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar’ına aday gösterildi. Sarışınlığın çok yakıştığı yıldızlardan olan Scarlet, Avengers serisindeki kızıl saçlarıyla da çok güzel bir görünüme sahip.

Kristen Stewart 

9 Nisan 1990 Kaliforniya doğumlu Amerikalı oyuncu, yönetmen ve model Kristen Jaymes Stewart Alacakaranlık film serisindeki Bella Swan karakteri ile ünlenmişti. 2015 yılında Clouds of Sils Maria filmindeki performansı ile César Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Kristen, bu ödülü kazanan ilk Amerikalı kadın oyuncudur. Bella Swan rolündeki siyah saçlarının ardından sarışın görünümüyle de çok çarpıcı.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston  11 Şubat 1969 Los Angeles doğumlu oyuncu 1994-2004 yılları arasında gösterimde olan Friends dizisindeki Rachel Green rolü ile dünya çapında bir fenomen haline dönüştü.

Friends dizindeki rolü ile bir Altın Küre ve bir de Emmy Ödülü alan Jennifer, Brad Pitt ile 2000 yılında başlayan ve beş yıl süren evliliği ile de magazin dünyasının en çok konuşulan ünlüleri arasındadır. Oyunculuk kariyerinin yanında Meksika’da bir öksüzler evi işleten Aniston, sempatik sarışınlar arasında favorilerimizden biri.

Olivia Wilde 
House – Olivia Wilde
Kaçış Planı

Bir dönemin ünlü dizisi The O.C. ile tanınmaya başlayan 10 Mart 1984 New York doğumlu Olivia Wilde, 2007 yılında oyunca kadrosuna dahil olduğu House dizisi sayesinde ününe ün kattı. Ülkemizde Kaçış Planı adıyla gösterilen The Next Three Days filminde önce koyu, sonra sarı saçlarla gördüğümüz Olivia her tonun çok yakıştığı yıdızlardan biri. Bilim kurgu tarzındaki Lazarus Etkisi, Tron Efsanesi gibi filmlerde koyu renk saçlarla gördüğümüz Olivia, sarı saçlarıyla da hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Katy Perry

25 Ekim 1984 Kaliforniya doğumlu Amerikalı şarkıcı Katy Perry, dünya genelinde 11 milyon albüm ve 81 milyon single satarak tüm zamanların en çok albüm satan sanatçıları arasına girmeyi başardı. Kendi adını taşıyan farklı koku notalardan oluşan Purr, Meow!, Killer Queen ve Mad Love, mad Potion gibi parfümleri ile de müzik dışında da adından söz ettirmeyi başardı. Nişanlısı Orlando Bloom ile geçtiğimiz Ağustos ayında bir kız çocuk sahibi olan Katy, sarı saçları ile çekici görünümünü devam ettiriyor.

PAYLAŞ