W Collection Kadın Koleksiyonu İlkbahar-Yaz’21

Writer: NYX Magazine

Date: 17/02/2021

PAYLAŞ

W Collection Kadın İlkbahar-Yaz 2021 koleksiyonu, farklı hikayelerin farklı renklerle bir araya geldiği temalarla sezonu karşılıyor.

Koleksiyon bütünüyle şehirli modern kadının yaşam içindeki tüm mekan ve zaman ihtiyaçlarını şık bir dokunuşla karşılıyor.

7 farklı temadan oluşan W Collection İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonun ana farklılıklarında renk stilleri yer alıyor. Siyah ve beyazın zamansızlığı; günün modasına yön veren turuncu ve fuşya çizgileri; marin detayını sunan lacivert ve beyazın eşsiz uyumu; pembe-bejlerin yakaladığı sakinlik yaza renk ve stil katıyor.

Koleksiyonun iki ana temasını çarpıcı renk bütünlükleri oluşturuyor. Fuşya ve lime’ın birlikte yakaladığı uyumun öne çıktığı ‘Cherry Line’ teması, yaza yakışır bir kokteyl tadında moda sahnesiyle buluşuyor. Keten kumaş ağırlıklı genç ve enerjisi yüksek olan bu temada tüvitler, crop top’un modern buluşması gibi detaylar yer alıyor.

Sunset temasında ise terakotanın bej ile bir bütünü oluşturduğu ahenk, koleksiyona yansıyor. Sahil kenarında gün batımı hissi veren bu temada modal ve tensel kumaşlar ağırlıkta. Sunset temasında dokulu kumaş, yumuşak tuşelerle akışkan bir görünüm sağlıyor.

Yeni sezonda fonda çalan bir caz ezgisi çağrıştıran ‘Sand and Sea’ teması şehrin entelektüel ve sanatsal yönünü yansıtıyor. Turkuvazın bejle buluştuğu bu temada; fistolu yansımalar, basit görünümlerin minik tasarım detayları ve çarpıcı tonlarla bir araya geldiği parçalar bulunuyor. Geometrik ve floral desenler bu temanın ana eşlikçisi.

Koleksiyonun diğer temalarında ise keten ve ipek kumaşın kullanıldığı tüm zamanların hakimi siyah ve beyaz elegan tasarımlar; beyaz üzerine lacivert desenlerin oluştuğu, denimlerin bu görünüme eşlik ettiği sportif ama hep şehirli marin teması olan ‘Bleu’, sadeliğin uçuk pembelerle altını çizen, kadına özgürlük sunan ve gün içinde kullanıma uygun ‘Sorbe’ teması yer alıyor.

PAYLAŞ