MEHRY MU’DAN Sürdürülebilir Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 18/02/2021

PAYLAŞ

Dünyada birtakım markalar tarafından uygulanan, kaynakların sonsuz olmadığını vurgulamak için başladığı ve “kişiselleştirme” adına özel imkanlar sağlayan ön sipariş ile alışveriş sistemi, Türkiye için yepyeni bir müşteri deneyimi olacak.

Özgün stili ile öncü çanta markası Mehry Mu, ilkbahar-yaz 2021 koleksiyonunda sürdürülebilirliğin altını kalın harflerle çiziyor. Minimalleşen yeni dünya kurallarında, kendi sesini özgürce dile getirmeyi seven marka, ilkbahar-yaz sezonunda geniş stoklu ürünler üretmek yerine “ön sipariş” sipariş sistemi ile, hem fazla tüketim riskini azaltıyor hem de müşterilerini bilinçli yeni nesil tüketici deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Global arenada Farfetch.com, Le Bon Marché, Moda Operandi ve netaporter.com gibi kült moda devlerinde yer alan Mehry Mu, ön sipariş ile Türkiye’de birçok markaya öncelik ediyor. “Pre Order” ile gelen ön siparişler kadar üretilecek olan yeni sezon Mehry Mu çantaları, bu anlamda doğaya sürdürülebilir bir örneğini de sunuyor. Bir marka olarak bu sorumluluğu üstlenen Mehry Mu, sürdürülebilir yaşamı tüketicinin bilinçli seçimiyle dünyanın değişebileceğine inanıyor.

Her şeyin tek bir kolektif bilinçle birbirine bağlı olduğuna inanan Mehry Mu, önceliğine her zaman insani ve sanatsal değerleri koyuyor. Bu idealizmi somutlaştırmayı amaçlayarak aynı zamanda satışlardan elde edilen gelirin bir kısmını da koruma altındaki çocuk ve genç yetişkinlere kol kanat geren Kırmızı Çocuklar Derneği’ne başlıyor.

Yerel üretimle hazırlanan, ruhu olan çantaların markası Mehry Mu, farklı disiplinlerden zanaatkârlar ile işbirlikleri gerçekleştiriyor, günümüzde var olmamızı sağlayan geçmişimize de saygılı olmanın altını çiziyor. Kısaca Mehry Mu, anlamlı denge içerisindeki romantik unsurlar ile sevgi ve maceraya dair renkli hikayeler taşıyor.

PAYLAŞ