SALOMON, WMN Kampanyası ile Kadınları Doğaya Davet Ediyor

Writer: NYX Magazine

Date: 20/02/2021

PAYLAŞ

Koronavirüs pandemisiyle birlikte hareket özgürlüğü kısıtlanırken sağlıklı bir vücuda sahip olmak ile birlikte moral ve motivasyonunu yükseltmek isteyenler, sporun gücünden destek alıyor. Özellikle doğaya olan özlem ile birlikte outdoor sporlar tüm sporların önüne geçiyor. 

Şehir hayatının gerginlik ve stresinden daha kolay uzaklaşabilmeleri için kadınların doğaya çıkmasını destekleyen dünyaca ünlü outdoor ve doğa sporları markası Salomon ise kadınları doğada kadın olmanın ne olduğunu yeniden tanımlamaya ve katılmaya teşvik eden yepyeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. 

Kadınların kendi doğal güzelliklerini tanıma fırsatı yakalayacağı Salomon WMN kampanyası, kadınlara özel birçok etkinlik düzenleyerek doğadaki faaliyetlere rahat ve kendilerinden emin bir şekilde katılmalarına katkıda bulunacak. Ayrıca bu kampanya ile kadınlar, Salomon WMN’ın outdoor topluluğuna dâhil olmalarını da sağlayacak.   

Salomon’un kadın marka elçileri dergi içerik editörü ve yoga eğitmeni Elif Gürsoy ile fitness eğitmeni ve doğa tutkunu Tuğba Tetik öncülüğünde yaz başında ve sonbahar başında gerçekleşecek Salomon WMN kampanyası etkinliklerinde kadınlar, İstanbul’a yakın lokasyonlardaki doğada kamp kuracak, yoga yapacak, doğa yürüyüşü ve koşu gibi etkinliklere katılma fırsatı yakalayacak. Ayrıca İstanbul’da hafta sonu günübirlik aktiviteler ile kadınlar doğa sporları, özellikle doğa yürüyüşü tutkusunu paylaşan artan sayıda kadınla bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Dünyaca ünlü outdoor ve doğa sporları markası Salomon, WMN kampanyası kapsamındaki etkinliklerle kadınların bir topluluk olarak doğanın keyfini çıkarmaya ve doğada spor yapmaya davet ediyor.

PAYLAŞ