Kadın ve Kız Annesi Olmak…

Writer: NYX Magazine

Date: 20/02/2021

PAYLAŞ

Bir keçi çobanı, bir akademisyen, bir CEO, bir sanatçı ve bir gazetecinin ortak hikayesi… 

Gazeteci Esra Aysan, YouTube’da yayınlanan programı Erişkinler Kulübü’nün 8. Bölümü’nde dünyaları birbirinden farklı 5 kadını bir araya getiriyor.

Uzmanlık alanı yas, aile, ergenler olan Prof. Şengül Hablemitoğlu kendi annesiyle ilgili travmalarını paylaşırken, babasız büyütmek zorunda kaldığı kızlarıyla ilgili yaşadıklarını anlatıyor.

Tiyatro sanatçısı Berna Laçin, kızında düşünmek istemediği kabusunu paylaşırken, NOTE Cosmetics CEO’su Beril Koparal üç kızının kendi küçük kopyaları olmadığını ve onları hep mutluluk odaklı yetiştirdiğini belirtiyor.

Son zamanlarda mutluluğa bakış açısıyla konuşulan Yörük kadını Özgül’e ise Esra Aysan farklı bir açıdan yaklaşılması gerektiğini işaret ediyor. Özgül’ün 4.5 yıl önce zor şartlarına rağmen Anadolu Lisesi’ni bitirip Edebiyat Fakültesine girmesiyle haber olduğunu hatırlatan Aysan, aradan geçen zamanda ilk seneden Özgül’ün üniversiteyi bıraktığını, evlendiğini, çocuğu olduğunu ve eşini kaybettiğini belirtiyor.

Esra Aysan, YouTube’taki Erişkinler Kulübü programında her hafta farklı konsepten konuları, entelektüel arayıştaki izleyicilerle buluşturuyor.

Programı izlemek için tıklayın.

PAYLAŞ