Türkiye’nin İlk 4 Dilde Yayınlanan Fuarı “Fashionist Online Moda ve Hazır Giyim” Açıldı.

Writer: NYX Magazine

Date: 22/02/2021

PAYLAŞ

Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği (OTİAD) tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı onayı ve İHKİB desteğiyle dört (4) dilde yayınlanacak olan Fashionist Online Moda ve Hazır Giyim Fuarı, açılışı yapıldı. Kadın, erkek, abiye ve çocuk giyim modasının 2021 İlkbahar/Yaz sezonu ürünlerini 27 Şubat tarihine dek katılımcılarıyla buluşturacak online fuarın açılış töreni bugün gerçekleşti.

“Tasarım ve Üretim Altyapımız Osmanbey ‘in En Önemli Özelliğidir”

Açılış töreninin ilk konuşmasını fuarın ev sahibi OTİAD Başkanı Rıdvan Kandağ yaptı. “Osmanbeyli olarak her kategorideki tasarım ve üretim altyapımız bizi ayrıştıran en önemli özelliğimizdir” diyen Kandağ, yeni normalde ise yeniden aksiyon alarak avantajları fırsata çevirmek için tüm hazırlıkları yaptıklarının hatırlatmasını yaptı. Fuarın bu yıl online ortamda yapılmasının bir tıkla birbirinden özel koleksiyonlara ulaşma anlamında da fırsat yaratacağını söyleyen Kandağ, fuarın gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen tüm kurum, kuruluş ve kişilere ise teşekkürlerini sundu.

“Fashionist Online katlanarak artan ihracat rakamlarımızda önemli bir rol Oynayacak ”

Açılış töreninin ikinci konuşmacısı ise İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz oldu. “Bugün tekstil olmasa hazır giyim bu kadar güçlü olamaz. Hazır giyim olmasa da tekstil sektörümüz milyarlarca dolarlık bu entegre üretim tesislerine ulaşamaz” diyen Öksüz sözlerini fuar için ilk andan itibaren büyük bir özveriyle çalışan herkese teşekkür ederek noktaladı.

“Fashionist Online Platformu 2021 itibariyle yapılacak fuarlara örnek olacaktır ”

Törende söz alan bir diğer isim ise İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe’ydi. Osmanbey’i Türkiye’nin, özellikle İstanbul’un gözbebeği yerlerinden biri olarak ifade eden Gültepe, tasarım, üretim ve çalışma anlamında ortaya koymuş olduğu performansla da Türkiye’yi birçok ülkede başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirtti.

“Fashionist, takip edilen bir fuar noktasına gelmiştir ‘’

TİM Başkanı İsmail Gülle de açılış töreninde söz alan bir diğer isimdi. Fuarda defilelerin yanı sıra trend sunumları ve özel koleksiyonların da yer alacağına dikkat çeken Gülle, seminer programlarında tüm katılımcılara yeni moda trendleri hakkında bilgi aktaracağını hatırlattı.

“OSMANBEY BİZİM GURURUMUZ”

Açılış töreninde konuşmasını gerçekleştiren bir diğer isim de T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay oldu. Fuara katılım gösteren 71 firmaya da tebrik eden Turagay, bir sonraki fuarda ise fiziki ortamda buluşabilmeyi dileyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 

27 Şubat tarihine dek online ortamda düzenlenecek olan Fashionist hakkında daha fazla bilgi ve kayıt formuna fashionistonline.com adresinden ulaşılabilir.

PAYLAŞ