GEORGE HOGG İle Yeni Sezona Modern ve İkonik Adımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 04/03/2021

PAYLAŞ

George Hogg; güneşin canlı renklerinden ve doğanın pastel tonlarından ilham aldığı, aydınlık ve dinamik İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu ile yeni sezonu karşılıyor.

Mint yeşilinden lilaya, mercan renginden sarıya uzanan pastel tonlar ile loafer’lar, mevsim geçişinde zamansız stiline renk katmak isteyenlerin favorisi olacak. Her görünümü kusursuzca tamamlayan sneakerlar ise beyaz ve siyah renk seçenekeri ile adımları konfor ile buluşturuyor.

Yalın ve maskülen tasarımları ile George Hogg kadının ikonik stilinin vazgeçilmezi olan makosenler ise püskül detayları ve yenilenen dokularıyla koleksiyonda yerini alıyor. 

Haki ve taba renkleriyle düz ve kısa topuk alternatifli terlik ve sandaletler, yaz şıklığını detaylarda yansıtıyor. Küt burunlu ve geometrik topuk formlu sandaletler; örgü dokuları ve büzgü detayları ile ilkbahar/yaz stiline modern ve dinamik bir dokunuş ekliyor. Gladyatör terlik ve sandaletler ise sezonun iddialı adımlarına maskülen bir imza atıyor.

Fonksiyonelliğe vurgu yapan hasır dokulu çantalar, yaz esintisini şehir hayatına taşıyor. Askı detaylarında farklılaşan el ve omuz çantaları, natürel doku ve renkleri ile minimal stillere modern George Hogg dokunuşu ekliyor. Sezonun hit aksesuarı zarf formlu çantalar, dikiş detayları ve zincir askı tasarımıyla, yeni sezonda çanta tutkunlarının arzu nesnesi oluyor.

PAYLAŞ