Lady Kitty Spencer Dolce & Gabbana’nın Yeni Global Elçisi Oldu

Writer: NYX Magazine

Date: 08/03/2021

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü İtalyan modaevi Dolce & Gabbana‘nın yeni global elçisi Lady Kitty Spencer oldu. Lady Kitty Spencer’ın marka ile olan geçmişi ve dostluğu 2017 yılında Dolce & Gabbana defilesinde ilk kez yürüdüğü ve günlere  dayanıyor. Alta Moda şovlarının ön sıra müdavimlerinden olan ve kırmızı halılarda Dolce & Gabbana’yı çokça tercih eden Lady Kitty Spencer’ın, Floransa’daki çalışmaları sebebiyle İtalyan kültürüne, modasına ve sanatına duyduğu sevgi, Dolce & Gabbana’nın yeni küresel elçisi olmasıyla taçlanıyor.

Dolce & Gabbana’nın yeni global elçisi olarak atanmaktan onur duyduğunu belirten Kitty Spencer,  “Dolce&Gabbana’nın küresel büyükelçisi olmak benim için gerçek bir onur. Domenico ve Stefano hayatın harikalarını kutluyor: aile, neşe, güzellik, renk  ve aşk.  Onlarla çalışmak her zaman İtalyan kültürünü, sanatını, deneyimini ve yaşam tarzını yeniden keşfetmek için eşsiz bir fırsat. Dolce & Gabbana tasarımlarını giydiğimde onların tutkularını paylaşıyor ve tasarımları ile kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana konuyla ilgili açıklamalarında; “Kitty Spencer’ın Dolce & Gabbana ailesine katılmasından mutluluk duyuyoruz. Aurası ve ışıltısı ile bizi etkileyen Kitty Spencer’ın, tasarımlarımızı giymesi ve tarzıyla yorumladığını görmek bizim için harika” dediler.

PAYLAŞ