AQUAZZURA İlkbahar Yaz 2021 Kolesiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 09/03/2021

PAYLAŞ

Markanınkurucusu ve kreatif direktörü Edgardo Osorio, Güney Afrika’nın renk, tat ve dokularından ilhamla tasarladığı yeni koleksiyonunda modaseverleri memleketi Cartagena’da renkli ve neşeli bir yolculuğa çıkarıyor.

Güney Amerika florasına övgü niteliği taşıyan Aquazzura 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, bölgenin karakteristik bitkisi olan begonvillerin muhteşem renk ve görünümlerine odaklanıyor. Begonvil tomurcuklarını andıran kristal taş detayları, tropikal çiçek ve meyveler, renkli Murano cam boncuklar ve elde dikilmiş rafya ponponlar ile zenginleşen sandalet ve stilettolar eğlenceli modelleriyle yaz kombinlerine neşe katıyor. Feminen stilettolardan düz sandaletlere, alçak topuklu zarif terliklerden babet ayakkabılara çok sayıda farklı modelden oluşan koleksiyonun renk paletinde mavi, yeşil, turuncu, kırmızı, pembe ve sarı gibi canlı tonların yanı sıra nude ve siyah seçenekleri de dikkat çekiyor.

AQUAZZURA İlkbahar Yaz 2021 Koleksiyonu, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde exclusive olarak modaseverler ile buluşuyor. 

PAYLAŞ