Tod’s Yeni Mağazasını Zorlu Center’da Açtı

Writer: NYX Magazine

Date: 15/03/2021

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü İtalyan markası Tod’s, yeni butiğini 12 Mart 2021, Cuma günü Zorlu Center’da açtı.

Tod’s mağazalarının yeni global konseptine göre düzenlenen Tod’s Zorlu Center, yalın ve zarif dekorasyonu ile markanın felsefesini yansıtıyor. Dekorasyonun ana parçalarını oluşturan gümüş aynalar, özel yapım eyer dikişli deri panelli şeffaf cam vitrinler, travertino mermer zemin, bitter çikolata rengi ve turuncu deri kanepeler hem Tod’s hem de İstanbul ile özdeşleşen konfor ve lüks kavramlarını vurguluyor.

Tod’s Zorlu Center, ikonik Gommino ayakkabıları, yeni T Timeless koleksiyonları da dahil olmak üzere markanın kadın ve erkek ayakkabı, çanta ve aksesuar gibi farklı kategorilerdeki ürünlerini aynı çatı altında bir araya getiriyor. Tod’s koleksiyonları, Tod’s Zorlu Center’ın yanı sıra Tod’s Akasya, BEYMEN’ler ve beymen.com’damodaseverlerle buluşuyor.

1940’ların başında Casette D’Ete’de küçük bir ayakkabı fabrikası olarak kurulan Tod’s, el işçiliğine odaklanan tasarımlarıyla bugün gerçek İtalyan stilini yansıtan dünya markaları arasında yer alıyor. Markanın sadık müşterileri arasında Kendall Jenner, Uma Thurman, Anne Hathaway, Naomi Campbell, Pryianka Chopra, Alessandra Ambrosio, Olivia Palermo, Karlie Kloss, Natasha Poly, Michael Fassbender, Justin Timberlake, Roberto Bolle, Alexander Skarsgard, Chris Pratt, Alfonso Cuaron, Robert Downey Junior’un da aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü isim bulunuyor.

PAYLAŞ