Gelinin Yolculuğuna Eşlik Eden Şık, Romantik ve Cüretkar Tasarımlar…

Writer: NYX Magazine

Date: 15/03/2021

PAYLAŞ

Minimal çizgileri trend detaylarla birleştiren, abartıdan uzak tasarımlarıyla gelinliğin formunu bilinenin dışına taşıyan BEGUM Bridal Design House, yeni heyecanı “House Party Loungewear” koleksiyonu ile gelinin her anına dokunan izler bırakıyor. Naif çizgilerle aydınlattığı bu ışıltılı yolculukta; şıklık, romantizm ve cüretkarlık var.

BEGUM Bridal Design House “Loungewear” koleksiyonuyla yaşamın zaman dilimlerinin şıklığını kadınla buluşturuyor. Sadeliğin baştan çıkarıcı tavrının ustalıkla kullanıldığı tasarımlarda lüks ve doğal kumaşların gücü ortaya çıkıyor. Evde, sahilde ya da özel bir günde giymeye uygun olarak tasarlanan koleksiyon; şort, elbise, pijama, ipek kimono gibi bir gelin yada gelin adayına dair her yerde eşlik eden özel parçalardan oluşuyor.

Düğün planlarının vazgeçilmezi olan bekarlığa vedalar, özel buluşmalar, prova yemekleri, balayı ve daha fazlası için beyaz elbiselerden oluşan ışıltılı bir şölen sunan BEGUM Bridal Design House, ince detaylarda işlediği desenlere zarif bir parıltı katıyor. Üstelik gelinin heyecanlı yolculuğunun akışına tılsımlı dokunuşlar yapan Loungewear koleksiyonunu kişiselleştirmek yaka, sırt ya da manşetlere özel yazılar eklemek de mümkün…

BEGUM Bridal Design House, kadını sofistike, gizemli ve doğal bir tasarım anlayışıyla bütünleştiriyor. Geleneklerin dışına taşıdığı güzellik algısını, zarafetin inceliği ile birleştirdiği bu koleksiyonun hazzını kumaşların şık dokunuşları veriyor. Gelinin her anını özel kılan şık tasarımlara showroomdan ya da www.begumbdh.com online mağaza adresinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ