Patikada ve Yolda Yıldırım Hızında Koşmak İçin SALOMON Koşu Ayakkabıları

Writer: NYX Magazine

Date: 18/03/2021

PAYLAŞ

Patika koşularının efsane atleti Kilian Jornet, mümkün olan en hızlı arazi yarış ayakkabısını yaratmak için Salomon’un ayakkabı geliştirme ekibiyle işbirliği yaptı. Kilian Jornet, ultra hafif ve kusursuz hassaslıkta ayakkabı olan yeni S/LAB Pulsar’ı 2019’da İsviçre’deki ünlü Sierre-Zinal yarışında 16 yıllık parkur rekorunu kırmak için kullandı. 

Bir çiftinin ağırlığı 170 gram olan, Salomon’un en hafif orta tabana ve ağırlıksız gelişmiş üst kısma sahip S/LAB Pulsar koşu ayakkabısı ile hızlı hissetmemek imkansız oluyor. S/LAB Pulsar, teknik olmayan parkurlarda çevikliği korumak için 6 mm’lik bir DROP’a ve doğru miktarda stratejik yastıklamaya sahip. Nefes alabilen Matryx® ağ ve aramid elyaflarla güçlendirilen S/LAB Pulsar, oldukça hafif ve dayanıklı Kevlar yapısı ile ayağınızı mükemmel bir şekilde sarıyor.

Salomon’un Alplerin yamaçlarındaki koşu mirasından ilham alan S/LAB Phantasm ayakkabısı ise koşu için gerçekten önemli olan ağırlık, nefes alabilirlik ve hızlı geçişe odaklanmak için dünyanın en iyi atletlerinden bazılarıyla birlikte geliştirildi.

Salomon’un kayak mirasından ilham alan ve R. Camber geometrisini kullanan kavisli orta tabanı ile S/LAB Phantasm, zeminde süzülüyormuş gibi hissetmenizi sağlarken adımlar arasında daha hızlı geçiş yapmanıza yardımcı oluyor. Salomon’un Energy Surge adı verilen en hafif, ve en duyarlı köpüğü ile S/LAB Phantasm, yollarda hızlı koşarken ayaklarınızın üzerinde kayboluyor hissi yaratıyor. Bir çifti 199 gram olan S/LAB Phantasm, minimalist dizaynı, tamamıyla nefes alabilir kumaşı ile dikkatleri üzerine topluyor.

PAYLAŞ