Emilia Clarke ile Güzellik Rutini

Writer: NYX Magazine

Date: 29/07/2020

PAYLAŞ

Clinique Marka Elçisi Emilia Clarke güzellik rutinini paylaşıyor.

Emilia Clarke

Emilia Clarke hakkına

Kariyer: Aktör ve Aktivist
Lokasyon: Londra, Birleşik Krallık
Adaya düşse alacağı üç güzellik ürünü:
Moisture Surge™ Nemlendirici, Moisture Surge™ Pop 3’ü 1 Arada Dudak Balmı, High Impact™ Maskara
Güzellik Mottosu: İyi bir cildin sırrı neme doymuş bir cilttir.

Emilia’nın Günlük Bakımı

Gününü sanal toplantılarda geçirirken ya da zaman bulup aile ve arkadaşlarıyla görüşürken sahip olduğu doğal ama ışıltılı bir görünüm için Emilia mutlaka sahip olmanız gereken favorilerini paylaşıyor.

Moisture Surge 72 Saat Nemlendirici:

“Moisture Surge’ün neden bu kadar çok seveni olduğunu anlıyorum! Pembe jel krem kesinlikle bağımlılık yapıyor hem hafif ve ferahlatıcı hem de yoğun nem veriyor. Tüm cilt tipleri için de uygun, ama siz yine de Clinical Reality isimli cilt analizi uygulamasıyla cilt endişelerinizi öğrenip size özel cilt rejiminizi bulabilirsiniz.”

Moisture Surge Pop Dudak Balmı:

“Ben tüm çantalarında ve ceplerinde mutlaka bir dudak balmı taşıyanlardanım, tüm gün boyunca dudak balmını yenilerim. Bunu özellikle seviyorum çünkü nem sağlarken hafif renk ve ışıltı da veriyor.”

Just Browsing Kaş Maskarası:

“Büyürken annemden aldığım en iyi güzellik tavsiyesi doğal kaşın en iyisi olduğuydu. Neyse ki hiçbir zaman kaşlarımı çok inceltmedim. Bu kaş maskarası ihtiyacım olanları tek üründe topluyor – renklendiriyor, düzeltiyor ve boşlukları dolduruyor. Ve kullanması da çok kolay.”

High Impact Maskara:

“Eğer sadece tek ürün kullanma hakkım olsa maskarayı seçerdim. Sadece tek sürüşle 8 saat dolu dolu uyumuş görünümü elde edebilirsiniz. Çok da kolay olmayan hacim, belirginlik ve uzunluğu aynı anda veren bir maskara, ayrıca topaklanmıyor. Kalın fırçalı ucunu da çok seviyorum.”

Daha fazla bilgi için clinique.com.tr/ ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ