Ruhunu Tazelemek İsteyenlerin Yeni Durağı: NG Phaselis Bay, Aliva Spa

Writer: NYX Magazine

Date: 23/03/2021

PAYLAŞ

Ayrıcalıklı konumu, kişiye özel hizmetleri, rüya gibi koyları ile Nisan 2021’den itibaren misafirlerine fark yaratan bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanan NG Phaselis Bay, dünyaca ünlü masaj ve terapi tekniklerini misafirlerine sunduğu Aliva Spa ile spa anlayışınızı yeniden kodlayacak. 

Ayrıcalıklı tatilin yeni adresi

NG Hotels zinciri, kurulduğu günden bugüne misafirlerine sunduğu benzersiz hizmet ve ayrıcalıkları NG Phaselis Bay ile Akdeniz’e taşıyor. Antalya, Göynük’te “See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan NG Phaselis Bay, kişiye özel hizmetleri, özel konaklama alternatifleri, yeni nesil oda tasarımları, doğası, pencereleri Akdeniz’in muhteşem denizine açılan özel süitleri ve villalarıyla misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunacak.

Benzersiz bir “lifestyle resort” oteli olarak tasarlanan NG Phaselis Bay, Aliva Spa ile enerjisini dengelemek, ruhunu tazelemek ve tatiline huzur katmak isteyenlere de çok özel hizmetler sunuyor. 

Tatilinizi SPA keyfi ile taçlandırın
World Luxury SPA Awards 2019’da, global kategoride NG Afyon Aliva SPA “Luxury Thermal Resort SPA” ödülüne, NG Sapanca Aliva SPA ise “Luxury Healing SPA” ödülüne layık görüldü.  NG Phaselis Bay de aynı başarı ve memnuniyeti sergilemek için sabırsızlanıyor. 

3250 m2’lik alanda dünyaca ünlü masaj ve terapi tekniklerini deneyimli kadrosuyla misafirleriyle buluşturacak olan NG Phaselis Bay Aliva Spa, Spa süitleri, VIP alanı, kapalı havuzu, Türk hamamı, kese odası, saunası, buhar odası, kar çeşmesi, şok ve macera duşları, masaj ve cilt bakımı bakım odaları, dinlenme alanları ile günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen misafirlerine tatil sürecinde yenilenmek için birçok seçenek sunuyor. 

SPA Cosmetica, Snow Tab, Ozon Sauna, Igloo Snow Tab Jakuzi gibi olanaklarla yorgunluğunuzu atabileceğiniz Aliva Spa’da sauna ve  buhar seansından sonra dinlenerek stresinizden arınmak için Kar Çeşmesi odasını ziyaret edebilir, taze meyve ve sebze sularından detoks içeceklerine sağlıklı seçenekler sunan Vitamin Bar’a uğrayabilir ya da Aliva Spa Butik Shop’ta mini bir alışveriş turuna çıkabilirsiniz. 

8 Masaj Odası, 2 VIP Spa Süiti, 3 Bakım Odası, 2 Kese Odası ve 5 Terapi Odası ile tatilinizi spa keyfi ile taçlandırma imkanı sunan Aliva Spa’nın VIP odalarında jakuzi, sauna ve bahçe alanı bulunuyor. VIP 2 odada yer alan yataklar ise hem tuz terapisinde hem de masaj yatağı olarak kullanılabiliyor. 

Her detayın incelikle düşünüldüğü NG Phaselis Bay Aliva Spa’da size tek düşen konforun ve anın tadını çıkarmak! 

PAYLAŞ