Tommy Hillfiger’dan İddialı Kampanya

Writer: NYX Magazine

Date: 25/03/2021

PAYLAŞ

Tommy Hilfiger, daha iyi bir gelecek inşa etmeyi amaçlayan ‘Moving Forward Together’ (Birlikte İleriye) teması etrafında tasarlanan İlkbahar 2021 TOMMY HILFIGER kampanyasını tanıttı. Kampanyada, “Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak Açan” bir toplum için çalışan çeşitli aktivistlerin ve savunucuların oluşturduğu bir kadro rol alıyor.

Bu yetenekler, kampanya aracılığıyla hikâyelerini ve aktivizm yolculuklarını paylaşarak hayranlara daha parlak bir gelecek inşa etmek için ilham kaynağı oluyorlar.

“Tarihin en önemli değişim anlarından birini yaşarken sonraki nesiller için bir gelecek inşa etmek amacıyla birlikte ilerlemeliyiz” diyen Tommy Hilfiger, şöyle devam etti: “İlkbahar 2021 koleksiyonumuzun bu mesajı yansıtan böylesine inanılmaz ve çeşitlilik içeren bir grup tarafından temsil edilmesinden gurur duyuyorum. Bu sezon ve ötesinde, hayranlara anlamlı ve kalıcı değişimin itici gücü olma konusunda ilham vereceklerine inanıyorum.”

Kadroyla işbirliği içinde tasarlanan İlkbahar 2021 TOMMY HILFIGER kampanyası, yetenekleri sevdikleri stillerle bir balo salonu, plaj ya da kayıt stüdyosu gibi kendilerini en rahat hissettikleri ortamlarda görüntülüyor. Bu mekânların çeşitliliği de her ortamda ve toplulukta nasıl fark yaratılabileceğini gösteriyor.

İlkbahar 2021 TOMMY HILFIGER koleksiyonu, daha sürdürülebilir malzemeler ve üretim teknikleriyle üretilen stiller içeriyor. EcoVero viskoz, düşük çevresel etkili ger dönüştürülmüş polyester, Lyocell kumaş ve organik pamuklu gibi malzemeler ve bitkisel bazlı BioCool finiş teknikleri, markanın iddialı sürdürülebilirlik misyonunu ileri taşımaya devam ediyor.

Markanın dostları ve takipçileri, #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

PAYLAŞ