Flormar’dan Sanal Makyaj Uygulaması ve Dünyada Bir İlk; Sanal Oje Uygulaması

Writer: NYX Magazine

Date: 01/04/2021

PAYLAŞ

Flormar; müşteri odaklı global vizyonu ile makyaj severlerin ihtiyaçlarına cevap veren, ürünlere dokunmadan güvenli makyaj ve alışveriş deneyimi sunan yeni projesi ile yine sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Renkli kozmetik pazarındaki 50 yılı aşkın tecrübesiyle, 110 ülkede varlığını gösteren ve dünya çapında her yıl ortalama 100 milyon kadına ulaşan Flormar, gücünürenk ve çeşitlilikten alan dünyasını, yeni teknoloji atılımı olan arttırılmış gerçeklik uygulaması Flormar Sanal Makyaj ile daha da zenginleştiriyor. Pandemiyle beraber değişen tüketim dinamiklerini ve dijitalleşmenin etkisiyle müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını dikkate alan, doğru analiz eden Flormar, arttırılmış gerçeklik konusunda başarıları ile bilinen Türk teknoloji girişimi PulpoAR ile hayata geçirdiği Flormar Sanal Makyaj deneyimisayesinde güvenli – temassız makyaj deneyimi sunuyor ve bu deneyimi daha renkli, daha inovatif, daha güvenli hale getiriyor.

Instagram Filtreleri ile Sanal Makyaj Her An Seninle! @flormarturkiye

Flormar Sanal Makyaj deneyimini Flormar Türkiye resmi Instagram hesabındaki filtrelere de taşıyan Flormar, sosyal medya platformunda da birbirinden keyifli paylaşımların öncüsü olurken, günlük makyaj sırasında hangi tonu uygulayacağına karar veremeyen makyajseverlere de ürünleri uygulamadan önce anında deneme fırsatı sunarak hayatlarını kolaylaştırıyor.

Flormar ruj, oje, maskara, eyeliner ve allık ürün kategorilerinin en sevilen ürünlerinden oluşan bir yelpazede, 400’den fazla rengin dijitalleştirilmesiyle kurgulanan Flormar Sanal Makyaj deneyiminin, kozmetik sektöründe benzer arttırılmış gerçeklik deneyimlerinden ayrışan en önemli yanı tırnak alanında dünyada bir ilke imza atması. Bilindiği üzere Flormar oje alanında lider bir marka ve bu liderliğini, dünyada ilk kez uygulanan sanal tırnak renklendirme deneyimi ile bir adım yukarıya taşıyor. Web tabanlı teknoloji özelinde, dünyada ilk defa gerçek zamanlı ve arttırılmış gerçeklikle oje deneyimi sunan Flormar Sanal Makyaj, 10.000 el datası ile modellenenen bir alt yapıya sahip. Uygulama, el tanımlama işlemini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdikten sonra, renk değişimi algoritmasıyla birlikte boyama fonksiyonuna geçiş yapıyor. İşlemin en iyi sonucu vermesi için mevcut 10.000 el datası üzerinden detaylı segmentasyon çalışmasına başlayan yapay zeka, tırnak gibi küçük bir alanda hiçbir detayı atlamadan, en minimal noktaya kadar segmente ederek, arttırılmış gerçelik ortamında üst düzey bir tırnak renklendirme deneyimini yaşatıyor. Sanal güzellik deneyiminin en zor alanı olan tırnaklar için PulpoAR ile uzun ve detaylı bir çalışma yaparak bir ilki başaran Flormar, oje konusundaki liderliğini inovatif ve öncü yaklaşımı ile pekiştiriyor.

PAYLAŞ