Yeni NIVEA Hydra Skin Effect Nemlendirici Serisi ile Saf Hyaluron Devri Başlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 05/04/2021

PAYLAŞ

Yeni NIVEA Hydra Skin Effect Nemlendirici Serisi içeriğindeki saf hyaluron ile cildin kendi hyaluron üretimini* 3 kat daha fazla aktifleştirerek tazelenmiş ve dolgun bir cilt görünümü sağlıyor.

Yeni NIVEA Hydra Skin Effect Nemlendirici Jel Krem saf hyaluron içeren formülü sayesinde cildin kendi hyaluron üretimini 3 kat daha fazla aktifleştirerek cildi dolgunlaştırıyor. Yağlı his bırakmayan hafif jel dokusu ile ciltte kolayca emiliyor, cildi 72 saat nemlendiriyor ve tazelenmiş dolgun cilt görünümü sağlıyor.

Yeni NIVEA Hydra Skin Effect 20 Saniyede Anında Maske durulama gerektirmeyen özel likit yapısıyla 20 saniyede nemlendirme sağlayarak Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip. Yağlı his bırakmayan hafif jel dokusuyla 20 saniyede hızla emiliyor ve uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Saf hyaluron içeren formülü ile cildin kendi hyaluron üretimini tetikliyor, 72 saat nemlendiriyor ve tazelenmiş dolgun cilt görünümü sağlıyor. Jel krem öncesinde kullandığında ise kremin nemlendirici etkisini arttırıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı:

Yeni NIVEA Hydra Skin Effect Nemlendirici Jel Krem: 129,95TL

Yeni NIVEA Hydra Skin Effect 20 Saniyede Maske: 129,95TL

*In vitro test. Farklı hyaluron molekülleri içinde en iyi sonuç.

PAYLAŞ