The Organic Pharmacy ile Şimdi Tazelenme Zamanı

Writer: NYX Magazine

Date: 08/04/2021

PAYLAŞ

Dünyanın en doğal ve en etkili içerikleri ve yüzde 98’lere varan organik ürünleriyle The Organic Pharmacy, sezonda sağlıklı beslenen ve yaşam kalitesine önem verenlerin tercihi oluyor.

Sezonun olmazsa olmazları;

Deodorant Spray ile Doğal Temizlik

Şimdi fit olma zamanı! Doğal olmayan içeriklerin göğüse yakın bölgelerde kullanımı özellikle kadınlar için olumsuz birçok sonuca sebep verebilir. The Organic Pharmacy Deodorant Spray ile vücudunuz kötü kokuları engellerken hormonlarınızın ve ter bezlerinizin sağlıklı çalışmasına izin veriyor. Anti alerjik özelliğine sahip olan ürün her vücut tipi için uygun.

Peppermint Facial Wash ile Cildinizi Arındırın

Bahar mahmurluğunu üzerinizden atmak için yüzünüze gelecek serin suda biraz da doğal okaliptüs ormanlarının ferahlığını hissetmek ve derinlemesine yüzünüzü ve ruhunuzu temizlemek için Peppermint Facial Wash tam size göre. İçerdiği lavanta, çay ağacı, Antiseptikler, okaliptüs ve nane sayesinde berrak ve taze bir cilt ortaya çıkar.

Detox Cellulite Body Oil ile Cildinizi Uyandırın

Yine ve yeniden Detox Cellulite Body Oil kullanarakbedeninizi artık kışın yorgunluğundan uyandırın. Kullanmadan önce fırça ile vücudunuzu uyarmanız ardından sürmenizin daha etkili olduğu kanıtlanan Detox Cellulite Body Oil, vücudunuzda eşzamanlı olarak selülit, sıkılaştırma, arındırma ve nemlendirme sağlıyor. 

Purifying Seaweed Clay Mask ile Ölü Hücrelerinizle Vedalaşın

Yaz ve güneşli havaların hayatımıza nüfuz ettiği bu dönemde, gecikmeden haftada bir ölü hücrelerinizden arındırıp yazın cildinizin nemini şimdiden koruyarak güneş soyulmalarını önleyin.

Honey & Jasmine Mask ile Cildinizi Nemlendirin 

Doğal yatıştırıcı maddelerle zenginleştirilmiş bu zengin, lüks ve derinlemesine nemlendirici maske ile cildinizin sakinleşmesini sağlayın.

PAYLAŞ