Sürdürülebir Modaya Gönül Veren Yeni Bir Marka: Fullish

Writer: NYX Magazine

Date: 09/04/2021

PAYLAŞ

Fullish, ilk aşamada deri atıkları, sanatının merkezine alarak kurulmuş bir markadır. Aksesuar üretiminde kullanılan derinin en az %30 ‘unun çöpe gittiğini biliyor muydunuz? Bazı parçalar kesme işlemi sonunda işe yaramayacak kadar küçük ve hasar görmüş parçalara dönüşebiliyorlar. Fullish onları tasarlayıp tekrar kullanılacak yeni ürünler haline getirmeyi amaçlayarak bir varoluş hikayesi oluşturuyor. Tasarımları için topladığı deri atıkları yeni anlamlar vererek sınıflandırıyor. Tasarım aşamasında ise yaratıcılığını kullanarak estetik ve işlevsel ürünlere hayat veriyor. İstanbul da bulunan atölyesinde tamamen doğal ve kullanışlı ürünler tasarlıyor.

Fullish Store, İlkbahar/Yaz 2021 sezonunda #fullishlovesyou mottosundan ve kendinizi iyi hissettiren tavrınızdan ilham alarak modaseverleri keşfetmenin en enerjik haliyle tanışmaya davet ediyor.

Fullish kadınları ne olursa olsun dinamik tarafta kalmayı, hayatınızı renklendirmeyi ve en çok kendi için özenle var olmayı hedefliyor. Ve bunun için #fullishlovesyou diyerek özel bir çağrıda bulunuyor. Yaşama olan tutkunun ve aşkın bir göstergesi olarak aksesuar yansımaları her şeye rağmen yarını başka bir gün olarak kabul ederek bugünü anı yaşamaya davet ediyor.

Düz ve grafik desen anlatımlarının sürpriz detaylarla zenginleşen tasarımların öne çıktığı koleksiyon, form ve renklerle farklılaşıyor. Kişisel konforu merkez alan Fullish store tasarımları birbiriyle kolayca tamamlanabilen farklı renk, doku ve deri birlikteliğiyle yeni sezon için özgür ve aşk dolu çanta seçenekleri sunuyor.

Siyah ve hardal tonlarının güçlü çekimiyle, geometrik desenler, çiçekler, kaz ayakları değişik baskıların bütünleştirdiği renkler güçlü bir stil yansıması ile pozitif bakış açısını hayata katıyor.

Sezonun zarif ruhuyla uyum yakalayan; net detaylara sahip niş tasarım anlayışıyla Fullish Store İlkbahar/Yaz 2021 Koleksiyonu, gündüzden geceye Fullish  kadınının tüm zarafetine eşlik edecek bir seçki sunuyor. Elsa kalın askılı omuz çantasıyla tüm ilgiyi üzerinize çekerken, zarif formlu brittany baget çantalar, stillerde göz kamaştırıcı bir etki yaratıyor.

Çanta Bakımı:

Eşsiz bir ürün seçtiniz peki ona nasıl bakacağınızı biliyor musunuz?

Fullish Store ürünleri, yüksek kalite hakiki deri’den üretiliyor.

Ürünlerinizin uzun ömürlü olması için direkt gün ışığından, yüksek sıcaklık ve sudan lütfen uzak tutun. Eğer ürününüz ıslanırsa, serin bir yerde kendi halinde kurumaya bırakın. Ürünü temizlemek için Kimyasal maddeler kullanmayın. Rafta kılıfıyla birlikte muhafaza edin.

Fullish Store’a https://fullish.store/ adresinden ulaşıp alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

PAYLAŞ