The Body Shop’tan Çiçek Festivalini Anımsatan Yepyeni Bir Seri

Writer: NYX Magazine

Date: 09/04/2021

PAYLAŞ

Mis kokulu meyveler, rengarenk çiçekler ve içinizi ısıtacak bir güneş ışığı ile yaz mevsimi kapıda!

Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle, tüm ihtiyaçlara yanıt veren The Body Shop, kullanıcılarını yaz mevsiminin havasına sokmak adına kolları sıvadı. Çiçeksi ve ferahlatıcı kokular eşliğinde sunduğu ürünlerine yenilerini ekleyen marka, yaza özel ürettiği yepyeni vegan iki vücut bakımı serisi ile güneşli günlere damga vuracak.

Her mevsim birbirinden özel ürünler sunan The Body Shop, kullanıcılarına yaz güneşine özel, çiçeksi ferahlığıyla Cool Daisy vemeyve aromasıyla Fresh Raspberry ileyepyeni bir seri hazırladı.

Dünyanın dört bir köşesinden topladığı en kaliteli hammaddeleri, tecrübe ve özenle harmanlayarak sunan The Body Shop, kokusuyla kalpleri fetheden vücut bakımı serisi ile yaza bomba gibi giriyor. Cool Daisy ile şimdiye kadarki en taze, en sofistike ve en havalı çiçek kokularından birini deneyimlerken, Fresh Raspberry’nin dalından yeni koparılmış, tazecik bir ahududuyu andıran kokusuna hayran kalacaksınız.

Tazelenmiş, eşsiz bir his

Efsanevi Fresh Raspberry Body Butter, sıcak havalarda kuruyan ciltlerde susuzluğu giderirken, 72 saat besleyici özelliği ile ciltte anında daha yumuşak, daha pürüzsüz ve kusursuz bir his sağlıyor. Fresh Raspberry Hydrating Body Mist ise, eşsiz ahududu kokusunun yanı sıra, hafif yapısı ve hızlı emilen özelliği ile ciltte serin ve tazelenmiş bir his bırakıyor.

Duşta ahududu ferahlığı

Serinin bir diğer ürünü, ahududu ve meyve özleri ile zenginleştirilmiş Fresh Raspberry Shower Gel’in tazelenmiş kokusu ile duş sırasında şımarmaya hazır olun. Köpüklü yapısıyla, cildinizdeki temizliği ve ferahlığı sonuna kadar hissettiren duş jeli, aynı zamanda teninize unutulmaz bir yaz tazeliği de sunuyor.

Seride, duş esnasında kendinizi özel hissedeceğiniz bir ürün daha mevcut; Fresh Raspberry Exfoliating Body Scrub. Cilde dairesel hareketlerle uygulanan vücut peelinginin içerisinde yer alan ahududu ile zenginleştirilmiş tohumlar ve ceviz kabukları sayesinde, ölü deriler pul pul dökülür. Böylece, cildiniz tazelenmiş, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Teninizde taze papatya kokusu

Susuz kalmış ciltleri nemlendiren Cool Daisy Body Yogurt, jel krem yapısıyla hemen emilme özelliğine sahiptir. Vücutta 48 saate kadar nem sağlayarak cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getirir. Taze papatyalarla dolu bir çayırın kokusunu anımsatan bu ürünü, duştan hemen sonra nemli cildinize uygulayabilirsiniz.

Normal ve kuru ciltler için kullanıma uygun Cool Daisy Shower Gel ile duşta papatya kokularına bürünürken, Cool Daisy Hydrating Body Mist ile cildinizi rahatlatarak çok daha sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz.

The Body Shop’ın yaz mevsimine özel Cool Daisy ve Fresh Raspberry serisi, lansmana özel fiyatlarla raflarda yerini almaya hazırlanıyor.  

SHOWER GEL FRESH RASPBERRY 250ML        39,9 TL.

BODY SCRUB FRESH RASPBERRY 250ML         89,9 TL.

BODY MIST FRESH RASPBERRY 100ML              99,9 TL.

BODY BUTTER FRESH RASPBERRY 200ML       99,9 TL.

SHOWER GEL COOL DAISY 250ML                       39,9 TL.

BODY YOGURT COOL DAISY 200ML                    89,9 TL.

BODY MIST COOL DAISY 100ML                            99,9 TL.

PAYLAŞ