Gizia Gate Bahara Kapılarını Açtı

Writer: NYX Magazine

Date: 11/04/2021

PAYLAŞ

Pastel tonlarından etnik desenlere kadar geniş bir ürün skalasının yer aldığı tasarımcı koleksiyonlarında, uçuşan tüller, danteller ve saten kumaşlar baharın trendlerini yansıtıyor.

 Modada yeniliklerin öncüsü Gizia Gate’de, Dice Kayek, Mehtap Elaidi ve Zeynep Tosun, Belma Özdemir, ve Portrait of a Lady ile yüz üzerinde tasarımcının koleksiyonları Gizia Gate mağazalarında yerini aldı.

Mehtap Elaidi’ninvaroluşun başlangıcı olan okyanustan esinlenerek tasarladığı yeni koleksiyonunda kup oyunları görülürken detaylarda balon, pli, drape ve volan detayları öne çıkıyor. Yansıttığı silüetler canlı desenlerde hayat bulurken kırmızı, yeşil, mavi ve bej tonlarından oluşan bir renk paleti koleksiyona canlılık katıyor. Koleksiyonda yaka ve paçalarda kullanılan desenler, asimetrik formdaki etekler ve kemer detayları da dikkat çekiyor. 

Dice Kayek’in yeni sezon tasarımlarında farklı kumaşlar kullanılarak mavi, beyaz, siyah renklerinin gümüş renki boncuk işlemlerle ve kemer detayları ön plana çıktığı görülüyor. Siyah saten elbise gündüzden geceye şıklığın tamamlayıcı bir parçası olmaya aday iken kol detaylarıyla hareketlenen açık mavi elbise ise ilkbahar yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında.

Zeynep Tosun imzalı dantel detaylı ve mavi tonlarının kullanıldığı elbise ise özel günlerin kurtarıcı tasarımı olacak nitelikte. Yaka detayıyla öne çıkan elbise aynı zamanda zarafetiyle de göz dolduruyor. 

Belma Özdemir’in koleksiyonunda yazı çağrıştıran sıcak ve canlı sarı tonları ikili takımlarda hayat buluyor. Organze kumaş ile yakalanan hareket aynı zamanda tasarıma dinamizm katıyor. 

Portrait of a Lady koleksiyonunda yer alan bebek mavisi elbise, asimetrik ve klasik formun karşımı olarak karşımıza çıkıyor. Tüy ve işleme detaylarıyla hareketlenen elbise hem ceket elbiselerden vazgeçeyenler hem de farklılık arayanlar için iddialı seçenekler arasında yerini alıyor.

Türkiye’nin en beğenilen tasarımcılarının ilkbahar yaz 2021 koleksiyonları Gizia Gate’te uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmetiyle sunuluyor.

www.giziagate.com

PAYLAŞ