Dünyaca Ünlü Impala Patenler SPX’te Satışta!

Writer: NYX Magazine

Date: 12/04/2021

PAYLAŞ

SPX, yaşamayı seven, beklenmedik maceralara hazır olan patenciler için birbirinden keyifli ve renkli Impala patenleri mağazalarında ve internet mağazası spx.com.tr’de satışa sunuyor.

Nostaljik tasarımı ile 70’lere, 80’lere ve 90’lara alıp götürecek olan patenler, o yılların özgür ruhlu sokak modasını geri getirirken, çocuktan yetişkine her yaş grubuna eğlence vadediyor.

Dayanıklı plastikler ve PVC kullanılarak üretilen botu, metal bağcık halkaları eşsiz tasarımları tamamlarken uzun ömürlü kullanım şansını da beraberinde getiriyor. Doğru yastıklama teknolojisi kullanılarak üretilen rahat ve nefes alan bot sayesinde ayak desteklenerek daha kolay denge bulunması sağlanırken ayak sağlığı da korunuyor. 

Stili konforla bir arada sunan Impala Rollerskates, kaliteli bir paten deneyimi sunuyor. Üretimlerini dünyaya olan sorumluluğunu unutmadan yapan marka, PETA onaylı vegan patenler hazırlıyor.

Türkiye’de kayak ve outdoor ürünlerinde ilk akla gelen adres olan SPX’in paten koleksiyonu mağazalarında ve spx.com.tr’de paten tutkunlarını bekliyor.

PAYLAŞ