Imelda May, Gwen Stefani, AREA21 ve Demi Lovato’nun Çıkışlarını Dinleyin

Writer: NYX Magazine

Date: 20/04/2021

PAYLAŞ

Kayıp bir David Lynch film müziğinin romantizm noir’ini anımsatan müzikal bir zemine karşı masalsı bir şekilde, sesi kalbinize kadar inen İrlandalı şarkıcı, söz yazarı ve multi-enstrümantalist Imelda May, karakteristik şiirsel canlılığıyla yeni albümü “11 Past The Hour”u yayımladı. 11 şarkılık albümün birçok parçası yapımcı Tim Bran ve yaylı aranjör Davide Rossi ile birlikte yazıldı, kayıtları Londra’daki LynchMob’da gerçekleşti. Duygusal zeka, maneviyat ve sezgilerle dolu bir albüm olan “11 Past The Hour” müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Imelda May hakkında daha fazla bilgi için:

Instagram: https://www.instagram.com/imeldaofficial/?hl=tr

Twitter: https://twitter.com/ImeldaOfficial

Üç Grammy ödüllü dünyaca ünlü sanatçı, söz yazarı, No Doubt’un solisti, pek çok platin plak sahibi sanatçı Gwen Stefani yapımcı, Amerikan rapçi ve söz yazarı Saweetie ile ortak çalışmaları “Slow Clap”i yayımladı. Stefani, iTunes listesinde 1 numaraya ulaşan “Let Me Reintroduce Myself” parçasındaki başarısından sonra, yetenekli rapçi Saweetie’ yle birlikte çıkardıkları “Slow Clap” ile dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

Gwen Stefani hakkında daha fazla bilgi için:

Instagram: https://www.instagram.com/gwenstefani/?hl=tr

 Twitter: https://twitter.com/gwenstefani

Elektronik dans müziğinin ünlü ikilisi Martin Garrix ve Maejor’ın bir araya gelmesiyle oluşan AREA21, yeni single’ı “La La La”yı yayımladı. 2016 Ultra Müzik Festivali’nde “Spaceships” şarkısıyla milyonların beğenisini toplayarak, popülerlik kazanan başarılı ikili “La La La” adlı single’larında; kendilerini evrende yolculuk yapan, birlik ve iyi hisler mesajı yayan iki uzaylı gezgin olarak ifade ediyor. Bir uyduya çarptıktan sonra, yere düşerek geliyorlar ve gerçek yolculuk burada başlıyor. AREA21 “La La La” ile dinleyicileri; AREA21 dünyasına davet ederek görevlerine ortak olmaya çağırıyor.

AREA21 hakkında daha fazla bilgi için:

Instagram: https://www.instagram.com/area21/?hl=tr

 Twitter: https://twitter.com/AREA21

Global süperstar Demi Lovato’nun yedinci albümü “Dancing With The Devil… The Art Of Start Over (Island Records)”, Amerika’ da yılın en çok dinlenen pop kadın albümü oldu. Island Records’a imza attığından beri, tüm albümleri Billboard Top 200 listesinde ilk üçe giren Lovato, “Dancing With The Devil… The Art Of Start Over” ile Billboard albüm satış tablosunda bir numarada yer alıyor. Albüme eşlik eden, Lovato’nun YouTube Originals belgeseli “Demi Lovato: Dancing with the Devil” milyonlar tarafından izlenmeye devam ediyor.

“Dancing With The Devil…The Art of Starting Over”ı tüm dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için:

Demi Lovato hakkında daha fazla bilgi için:

Instagram: https://www.instagram.com/ddlovato/?hl=tr

Twitter: https://twitter.com/ddlovato

PAYLAŞ