The Chemical Brothers, Amber Mark ve Tom Jones’un Yepyeni Çıkışları Dinleyicilerin Beğenisine Sunuluyor

Writer: NYX Magazine

Date: 26/04/2021

PAYLAŞ

Tom Rowlands ve Ed Simons ikilisinin Manchester’da kurduğu popüler İngiliz eletronik müzik grubu The Chemical Brothers’ın yeni single’ı “The Darkness That You Fear” 22 Nisan’da yayımlandı. Grubun Grammy ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen albümü “No Geography”den sonra gelen şarkı, dünya çapında günlük yaşama hâkim olan pandemi devam ederken, bir umut mesajı niteliğinde dinleyicilere sunuluyor.

“En iyi tasarlanmış albüm” Grammy ödülüne aday gösterilen, yetenekli şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Amber Mark, bir yıl aradan sonra ilk single’ı “Worth It”i 23 Nisan’da EMI Records etiketiyle yayımladı. Yakında yayımlanacak olan heyecan verici albümünden çıkan ilk parça olan “Worth It” güçlendirici ve duygu dolu. Amber’in Cara Stricker ile birlikte yönettiği müzik klibinin eşlik ettiği “Worth It” dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Albümleri milyonlar tarafından dinlenen, vokal yeteneğiyle kendisine hayran bırakan 80 yaşındaki efsanevi sanatçı Tom Jones kariyerinin 46. stüdyo albümü “Surrounded By Time”ı 23 Nisan’da EMI Records etiketiyle yayımladı. Ethan Johns ve Mark Woodward’ın ortak yapımı “Surrounded By Time” sanatçıyı uzun ve etkileyici kariyeri boyunca etkileyen kişisel öneme sahip çeşitli şarkılardan oluşuyor. Açılış şarkısı “Talking Reality Television Blues” ardından merakla beklenen albüm müzikseverlerle buluşuyor.

PAYLAŞ