Sezona Damga Vuracak İş Birliği

Writer: NYX Magazine

Date: 04/05/2021

PAYLAŞ

Plajlarda kalabalıklar içerisinde geçirdiğimiz, sabahlara kadar uzayan partilerle hızla akan yazlar yerini öze dönen, anı yaşayan, dingin ve retro duygulara bırakıyor. Yeni sezonda adL x Mehry Mu, ilhamını yarım asır öncesine gönderme yaparak tenis kültürünün klasik modaya yansımasından alıyor. Yaşamlarımız bu yaz efsanevi tenisçilerin maçlarını dünyanın neresinde olduğumuz, kim olduğumuz fark etmeksizin tek yürek izlediğimiz günlerdeki gibi akıyor.  Sınırların olmadığı bir dünyada aynı anda, aynı duyguyla nefesini tutuyor. 

İki güçlü marka adL ve Mehry Mu’nun güncel duygulardan yola çıkarak hazırladığı adL x Mehry Mu Koleksiyonu; modayı, heyecanı, müsabakayı, ilhamı zaferlerle dolu bir tenis turnuvasında buluşturuyor. 

Sınırlı sayıda üretilen adL x Mehry Mu Koleksiyonu, tenis turnuvalarından aldığı ilhamı seyircinin enerjisiyle pekiştiriyor. Geriye sadece güzel bir müsabaka izlemek kalıyor…

adL x Mehry Mu Koleksiyonu’nda yer alan Steffi, risk almayı sevmeyen, tüm gün kalabalıklar içerisinde içeceğinden giyeceğine kendini güvende hissetmek isteyenler için ideal. Monica, çift eliyle sıkı tuttuğu raketi gibi kolay taşınabilir, aynı zamanda tenis toplarına da çağrışım yapan omuz çantasıyla da favori. Modern dünyanın hızında, güçlü ve sportif fiziğiyle ellerini serbest bırakmayı tercih edenlerin temsili Serena ve ruh eşi gibi tanımladığı Venus, sofistike duruşuyla karşısındakini büyülemek isteyenleri bekliyor. Boris, sahada güçlü hamleleriyle bileği bükülemeyenlerin tercihi olurken, Roger’ı seçenler rüzgarıyla her şeyi alt üst eden mavi beyaz Fransız rivierasına ulaşıyor. Kimseyi rakip görmeyenlerin tercihi Rafael iken, bu yaz ayaklarını yerden kesmek isteyenlere Novak gündüzden geceye rahat bir şıklık vaat ediyor. Maria ise güzelliği kadar konforlu adımlarıyla baş döndürmek isteyenlerin tercihi oluyor.

adL x Mehry Mu Koleksiyonu mağazalarda ve adL.com.tr’e de sizleri bekliyor.

PAYLAŞ