Kişiye Özel Şık Bardaklar

Writer: NYX Magazine

Date: 13/05/2021

PAYLAŞ

Ürünlerini her zaman mümkün olan en yüksek kalitede sunmak isteyen  ‘’silwy’’ kristal camlar yalnızca artan ışık kırılmasıyla değil, aynı zamanda camın özel sertliğiyle de karakterize edilir, bu yüzden kırılma olasılıkları daha düşüktür.

Talep doğrultusunda kişiye ya da kuruma özel ısmarlama ürünler  uygulanabiliyor. Ürünler kristal camların gravürlenmesinden plastik bardaklar için ayrı renk konseptlerine ve mıknatısların markalanmasına kadar çok sayıda son işlem seçeneği sunuyor.

Ek olarak, bardak altlıklarına  deri versiyonları, kabartma  ve baskı yapılabiliyor. Kampçılık ve teknecilik sektöründe, akıllı icadı nedeniyle 2018 yılında “Seyahat” kategorisinde Alman İnovasyon Ödülü alan silwy metal şeritlerin yardımıyla bardaklar akıllıca istiflenebilir. Mesela ; Mutfak veya bar alanını şık bir metal şerit ve sarkıtılan  bardaklarla yükseltmek isteyen tasarım severler , çocuklu aileler. İster çocuk doğum günü partisi, ister bahçe partisi ya da bar akşamı olsun çok sayıda bağlantı seçeneğiyle yerden tasarruf etmiş oluyorlar

Jel ped sayesinde eğildiğinde bile kavramasını asla kaybetmeyen ve  sahip olduğu teknoloji  ile birlikte üretilen ürünler hayatınızı kolaylaştırmayı vaad ediyor.

Ürünlere ulaşmak için tıklayınız.

PAYLAŞ