Öncü Olmaktan Asla Vazgeçme

Writer: NYX Magazine

Date: 27/05/2021

PAYLAŞ

Keşif cüretkar olmalı…

Lucy Walker, yaklaşık 100 keşif düzenleyen, Ladies ‘Alpine Club’ın başkanı ve Matterhorn zirvesine ulaşan ilk kadın olarak efsanevi bir üne sahip, üretken bir kaşifti.

Daisy Voog, Eiger’ın zirvesine vadiden çıkmakla kalmadı; zorlu Kuzey yüzüne de tırmandı ve herkese her şeyin mümkün olduğunu sorgulaması için ilham verdi.

Beatrice Tomasson 26 yaşında dağcılığa başladı. 16 yıl sonra Güney yüzü üzerinden Marmolada’nın zirvesine tırmandı. O zamanlar tırmanışı Alpler’deki en uzun ve en zorlu tırmanışlardan biri olarak kabul edildi. O, dağlardaki güç ve cesaret kavramlarını yeniden belirledi. 

Bu üç harika kadın, Yeni The North Face Glacier Pack koleksiyonun arkasındaki ilhamı oluşturuyor. Bu ikonik tırmanışları anan yeni koleksiyon, kadınları seçtikleri her yolda desteklemek için tasarlandı.

Baştan aşağı tasarlanan bu koleksiyonun ana parçalarını Glacier Wind Mont ve VECTIV™ Taraval gibi parçalar oluşturuyor. Koleksiyon, geri dönüştürülmüş kahve tortularını kumaşa dönüştüren S.Café® kumaşlarını kullanıyor ve böylece kıyafetler sadece işlevsel değil, aynı zamanda da doğa dostu olarak üretiliyor.

Koleksiyon www.thenorthface.com.tr adresinden satın alınabilir. Gelecekteki lansmanlardan haberdar olmak için Instagram ve Facebook’ta @thenorthface hesaplarını takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ