İçten Gelen Güzellik

Writer: NYX Magazine

Date: 04/06/2021

PAYLAŞ

Ürün fonksiyonları ve modern tasarımlarıyla iç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, plaj koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar çeşitlilik sunan SUWEN,  sütyenleri ile yeni sezonda şıklığı ve konforu bir arada yaşatıyor!

Kalitesi ve ürün fonksiyonlarıyla, her beden ve yaştaki kadının, farklı göğüs tipleri ve farklı ihtiyaçları için sütyenlerini tasarlayan SUWEN, kadınların yaşamına konforlu şıklığı taşıyor.  Özellikle yaz aylarında hafif dokulu, bir o kadar da şık iç çamaşırları tercih eden kadınlar için tasarlanan SUWEN sütyenleri, dokusu, kalıbı ve beden aralıklarıyla farklı ölçülerdeki göğüslerin formda görünmesini sağlıyor. Ten rengi, beyaz ve siyah gibi zamansız renklerin de yer aldığı SUWEN sütyenleri,  bordo, pembe, mor gibi renkleriyle de mevsimin güzelliğini resmediyor. Straplez kesimler, gelinlere özel tasarımlar, dolgulu, balenli gibi birçok alternatife sahip olan SUWEN sütyenleri, her anına, her ihtiyacına ve farklı modlarına uygun çeşitler arayan kadınların kalbini kazanıyor.

SUWEN ile Yaz Boyu Görünmez Rahatlık!

Tül sütyen formuyla görünmez bir rahatlık sunan SUWEN’in ikonik sütyenlerinden Invisible Tül Sütyen, yeni sezonda da kendini gösteriyor. Invisible Tül Sütyen’in tül detaylı balensiz şık tasarımı, göğüs yapısının formunu alırken, kıyafetlerin içerisinde doğal ve kullanışlı bir görünüm yaratıyor. İç giyimde kaliteye ve konfora önem veren, doğal ve tarz sahibi kadınların vazgeçilmez seçimi olan bu tül sütyen, dikişsiz özel lazer teknolojisiyle üretilmiş cup formu sayesinde gün boyu rahatlık yaşatıyor. Vizon ve siyah renklerine, yeni sezonda pembe seçeneğini de ekleyen Invisible Tül Sütyen, konfor ve stili bir arada sunuyor.  

Dantel Detaylar ile Romantik Bir Yaz…

Dantelin romantizmi ve kadınsı güzelliği SUWEN sütyenleriyle yeni sezonda kendini gösteriyor. İkonik Isabelle ve Chanelle sütyenleri, yaz boyunca, hem romantik, hem feminen, bir o kadar da konforlu tasarımlar arayan kadınların favorisi olarak öne çıkıyor. 1 beden küçültme etkisi olan Isabelle, şık ve rahat bir kullanım yaşatıyor.  Her tarz kıyafetin altına uyum sağlayan Isabelle’in 75 B’den 95 D’ye kadar uzanan geniş bir beden aralığı bulunuyor. Komple dantel tasarımı, balenli ve desteksiz yapısı, Isabelle’i diğer tüm modellerden ayrıştırıyor. Isabelle, canlı renkler isteyenler için mor ve bordo, zamansız tonları tercih edenler için ise siyah ve ekru seçeneklerini sunuyor. Dantelle tülün bir arada sunduğu şıklığı ve feminenliği sevenlerin favorisi olan Chanelle modeli ise, kupsuz ve balenli yapısına eşlik eden mikrofiber kumaşı, toparlayıcı özelliği ve balkonet stiliyle fark yaratıyor. Bordo seçeneği ile yaz boyunca renkli sütyenleri tercih edenlere güzel bir alternatif sunan Chanelle, siyah ve vizon seçenekleri ile de klasikleri sevenlere hitap ediyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli ve sağlıklı tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN’in yeni sezona yön veren sütyenlerine tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ