Geometrik Formların Cazibesi

Writer: NYX Magazine

Date: 05/06/2021

PAYLAŞ

Adını “geometri” kelimesi ve markanın kurucusu, tasarımcı Mina İnce’nin ilk hecelerinin birleşmesinden alan GEOMİ markası Haziran ayından itibaren satışta! 

Sıra dışı geometrik tasarımları, modern ve elegant duruşu ile Geomi’nin ilk koleksiyonunda yer alan parçalar, günlük hayatın her an’ında yanınızda olacak. 

Süet-kadife, mikro saten ve birinci kalite deri gibi malzemelerden oluşan ve görünüş kadar kullanım rahatlığının da göz önünde bulundurulduğu eşsiz formları ile GEOMİ, her güne, her moda ve her kombine uyacak farklı modeller ile sizinle! 

Geomi aksesuarlarını keşfedin

GEOMİ’nin ilk koleksiyonu 8 sıra dışı ve geometrik çanta modelini bizimle buluşturuyor. Çantaların yanı sıra koleksiyonda yaz için çok amaçlı ipek fularlar, kimonolar ve çantalarımızın vazgeçilmezi olan özenle tasarlanmış çanta sapları da bulunuyor. Rengarenk desenler ile bu yaz favoriniz olacak aksesuarlar, GEOMI kadınına her yolculuğunda eşlik edecek.

Koleksiyonda yer alan “GEOMİ Beach Bag” plajda en güzel eşlikçiniz, “Hexagon” modeli ise akşam yemeklerinizin vazgeçilmezi olacak. Günlük kullanımlarda ise  “Ray” model rahat kullanımıyla günlük hayatın koşuşturmasında size eşlik edecek. 

İçindeki çocuksu hisleri kaybetmemiş kadınlar için tasarlanmış, eğlenceli desenleri ve birbirinden değişik renk seçenekleri ile GEOMİ çanta ve aksesuarlarını Haziran ayından itibaren, www.geomiobjects.com internet sitesinden satın alabilirsiniz. 

GEOMİ dünyasıyla yakından tanışmak için ise @geomiobjects Instagram hesabını takip edebilirsiniz. Gelişmeler için takipte kalın!

PAYLAŞ