İpekyol Pop-Up Mağazasıyla Bodrum’da

Writer: NYX Magazine

Date: 05/06/2021

PAYLAŞ

Egenin mavi sularına açılmaya hazırlanan Ipekyol, Yalıkavak Marina’da yer alan pop-up mağazasıyla yaz atmosferini hissettiriyor. Tatlı bir yaz rüyası yaşatacak Ipekyol Yaz 2021 Koleksiyonu’nun öne çıkan tasarımlarının yanı sıra, Burcu Esmersoy’un Ipekyol için hazırladığı Burcu Esmersoy for İpekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu tüm yaz boyunca Bodrumseverlerle buluşuyor.

Burcu Esmersoy for ipekyol Beachwear 2021 Koleksiyonu’yla öne çıkan kusursuz siluetteki mayo, bikini ve pareolar ise günün her anına eşlik ediyor ve güneşe karşı feminen şıklığınızı destekliyor.

Bu mağazaya özel olarak seçilen aksesuarlar ve gündüzden geceye gardırobunuzun zamansız parçası olmaya aday tasarımlar, pop-up mağazada yerini alıyor. Rotasını büyüleyici Bodrum’a çeviren Ipekyol’un mağaza tasarımı ise bölgenin siluetiyle uyuşacak fresh atmosferine uyum sağlıyor.

Büyüleyici doğası ve masmavi deniziyle ön plana çıkan Bodrum, bu kez Ipekyol’un pop-up mağazasına ev sahipliği yaparak yaz boyunca tuzlu suyun berraklığına eşlik edecek bir seçki sunuyor.

PAYLAŞ