2023’e Kadar Tüm Ürünlerinin “Vegan Sertifikalı” Olacağını Duyurdular

Writer: NYX Magazine

Date: 05/06/2021

PAYLAŞ

Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle, tüm ihtiyaçlara yanıt veren The Body Shop, 2023 yılına kadar tüm ürünlerinin “Vegan Sertifikalı” olacağını duyurdu. 

Önümüzdeki iki yıl içinde ürün formülasyonlarının %100’ünün The Vegan Society tarafından onaylanacağını açıklayan marka, bu alanda ilk küresel güzellik markası olmaya hazır. 

Her mevsim birbirinden özel ürünler sunan The Body Shop, 2023’ün sonunda portföyünde yer alan tüm ürün formülasyonlarının, vegan sertifikasyonunda küresel altın standardı temsil eden The Vegan Society tarafından onaylanacağını ve “Vegan Trademark” alacağını duyurdu. The Body Shop, 1989’dan beri dünya çapında kozmetikte hayvanlar üzerinde deney yapılmasının yasaklanması adına mücadele etmeye de devam ediyor. 

Aralarında Tea Tree cilt bakımı serisi, Himalayan Charcoal – Toksinlerden Arındırıcı Işıltı Veren Maske, body butter ve body yogurt ürünleri başta olmak üzere, The Body Shop’ın mevcut portfolyosunun %60’ı vegan ürünlerden oluşuyor.

Sürdürülebilir ve çevresel çaba 

%100 vegan olma kararının The Body Shop için bir sonraki doğal adım olduğunu söyleyen The Body Shop Küresel Marka Direktörü Lionel Thoreau, sözlerine şöyle devam ediyor: “Kurucumuz Anita Roddick sayesinde, kozmetikte hayvan deneylerine karşı mücadele eden ilk güzellik şirketi konumundayız. Vegan güzellik ise, sürdürülebilirlik ve çevresel çabalarımızda önemli bir sonraki adımdır. Programımız, bu konuda hassas olan misafirlerimiz için de mağazalarımızı cazip bir seçenek haline getiriyor.”

Dünyanın dört bir köşesinden topladığı en kaliteli içerikleri, tecrübe ve özenle harmanlayarak sunan The Body Shop, dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek adına çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

PAYLAŞ