İçimize Attığımız Tek Şey Üzüntülerimiz Değil

Writer: NYX Magazine

Date: 06/06/2021

PAYLAŞ

Toksik kirlenmeden kaçınmak adeta imkânsızdır. Infinity Regenerative Clinic uzmanları tarafından uygulanan detoks yöntemleri ile vücudunuzu destekleyip, arınmasına yardımcı olabilirsiniz. 

Günümüz dünyasının modern şehir hayatı; zamansızlık ve sağlıksız beslenme gibi çeşitli etkenler ile vücudumuzu yoruyor, kirletiyor hatta bize dinlenme ve yenilenme fırsatı dahi vermiyor. Doğada çevre kirliliğine neden olan ve insanlar üzerinde sağlığı olumsuz etkileyen ağır metalleri de günlük yaşamda sürekli içimize atıyoruz. Bu nedenle bedenimizi kirleten toksinlerden arınmak, yani detoks yapmak, sağlıklı ve uzun bir yaşamın bir gereği haline geliyor. Infinity Regenerative Clinic detoks uygulamaları ile bedeninizi toksinlerden ve zararlı birikintilerden arındırarak daha enerjik olabilirsiniz. Ağır metallerden ve toksiklerden arınırken hem kilo verir hem de cildinizin temizlenmesine yardımcı olursunuz.

Modern yaşamın her alanında maruz kaldığımız ağır metalleri; kurşun, cıva, kadmiyum, alüminyum, çinko, bakır, krom, nikel, siyanür, arsenik, kobalt, uranyum, magnezyum, manganez gibi sıralayabiliriz. Ağır metaller vücudumuza ağız, solunum ve deri yolu ile alınır. Daha sonra ne yazık ki çoğu özel bir destek olmadan vücudun boşaltım yolları ile (böbrek, karaciğer, barsak, akciğer, deri) atılamazlar. Bu nedenle ağır metallerin büyük bir bölümü, doku ve organlarımızda birikerek tüm sistemleri olumsuz olarak etkiler. Ayrıca sürekli yorgunluk, halsizlik, sık sık hastalanma, zayıf bağışıklık sistemi, kas ya da eklem ağrıları, deprefis ruh hali, iştahsızlık, kabızlık, hafıza kaybı en sık rastlanan belirtileridir. Anneden çocuğa da geçebilen bu toksikler çeşitli organ hasarları oluşturması yanı sıra zehirlenme, hatta ölüme dahi neden olabilir. Ağır metallerin zehirli etkileri her metalin özelliğine göre değişse de genel olarak hepsi birden fazla organ ve sistemi etki eder.

Vücuttaki tüm hücreleri tehdit eden ağır metal birikimini Infinity Regenerative Clinic şelasyon tedavisi ile azaltmak mümkün. Şelasyon tedavisi ile vücutta biriken toksik mineraller ve ağır metallerin bağırsaklardan emilmesi engellenir ve dolaşım sistemi aracılığıyla vücuttan atılması sağlanır. Bu tedavi yönteminde, ağır metallerle güçlü bağlar oluşturan şelatör denen bileşikler kullanılır. Demir, kurşun, bakır ve cıva gibi ağır metaller bu yöntemle vücuttan atılabilir. Gerçek iyileşme ve güzelleşme içeriden geldiği hayatta bedeninizi toksinlerden ve ağır metallerden arındırarak yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz.

PAYLAŞ