Ellerinize Lüks Bakım

Writer: NYX Magazine

Date: 08/06/2021

PAYLAŞ

Alkol ve paraben içermeyen Savon de Royal Pearl Serisi birbirinden farklı kokularıyla elleri temizlerken mis gibi kokmasına ve cildin gün boyu nemli kalmasına yardımcı oluyor.

Günlük temizliğin en önemli unsurlarından sıvı sabunlar, cilt yapısı ve bakımı için de ayrı bir önem taşıyor. Aksan Kozmetik’in lüks sıvı sabun markası Savon De Royal, şık tasarım ile özel kokuları buluşturuyor. Cildin doğal pH’ı ile uyumlu olan Savon De Royal Pearl Serisi, nemlendirici içeriği ile cildi yumuşatarak elleri gün boyu nemli tutuyor. Hijyeni dört farklı koku alternatifiyle sunan Savon De Royal Pearl Serisi; White Pearl, Eden’s Pearl, Baroque Pearl ve Black Pearl’den oluşuyor.

El temizliğinin yaşamın merkezine yerleştiği bugünlerde, özel kokuları ile fark yaratan Savon De Royal Pearl Serisi alkol ve paraben içermiyor. Kokusuyla büyüleyen White Pearl sıvı sabunu, üst notalarda narin müge çiçeği ve tatlı mandalina ile dikkat çekiyor. Alt notalardaki misk ve vanilya ise ellerin gün boyu nemli kalmasını ve güzel kokmasını sağlıyor. Uzakdoğu’nun mistik ve gizemli kokuları zencefil ile beyaz yaseminin buluştuğu Eden’s Pearl, amber ve vanilya ile tatlı bir ferahlık veriyor. Serinin ‘şık ve zarif’ temasını yansıtan ve Barok dönemin ihtişamından esinlenen Baroque Pearl, tatlı meyve kokularını sevenleri cezbediyor. Yasemin çiçeğinin büyülü romantik kokusu yanı sıra vanilya ve sandal kokusuyla da aromatik bir yolculuğa götürüyor. Meyve ve çiçek kokularının dans ettiği Black Pearl ise tatlı portakal ve galbanum ile paçuli ve vanilyanın eşsiz uyumuyla aromatik bir dünyayı keşfe çıkarıyor.

El temizliğine şık bir dokunuş yapan ve büyüleyici kokularla aromatik bir yolculuk kazandıran Savon De Royal Pearl Serisi, zarif tasarım şişeleriyle banyolara sofistike bir görünüm kazandırıyor.

PAYLAŞ