Postmodern Mısır Esintileri

Writer: NYX Magazine

Date: 10/06/2021

PAYLAŞ

2021 Yaz koleksiyonunu farklı temalarla yorumlayan GIZIA, yeni sezon tasarımlarında Mısır’ın antik tarihinden esinleniyor. Kızıl Deniz’in barındırdığı yaşam formlarından yola çıkarak oluşturulmuş boncuk ve taş detaylarıyla süslenmiş nakış detayları, Mısır’a postmodern bir gözle yeniden bakmamızı sağlıyor.

Dokulu kumaşlar ve soft renklerle oluşturulmuş desenler grubu, koleksiyonu çok daha genç bir hale getiriyor. Ayrıca koleksiyonda yer alan jean ve keten birlikteliği, tasarımlara farklı ve özgün bir hava katıyor. 

Eğlenceli nakış detayları tasarımlara dinamiklik katarken, bir yandan da farklı tattaki parçaları bir araya getiriyor. Yazın enerjisini koleksiyonda kullanılan canlı renklerle yakayabilirsiniz! 

İşleme detaylı elbise, jean, bluz ve rahat kesim modern pantolonlar ayrı ayrı kullanılabildiği gibi, ikili kombinlerde de özgün stili ve şıklığı buluşturuyor. Omuz detayları, transparan volümlü bluzlar, hacimli etekler ve elbiseler de yeni sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. GIZIA, yeni sezonda iddialı parçalarla Mısır’ın antik tarihini postmodern yorumuyla gardroplara taşıyor.

PAYLAŞ