BÉGUM Bridal Design House ile Hava Değişimi Etkisi

Writer: NYX Magazine

Date: 11/06/2021

PAYLAŞ

Zarafet ve kalitesinden ödün vermeyen kadının markası BÉGUM, “Rainbow on The Beach” koleksiyonuyla plajlarda eğlenceli ve renkli bir yaz vadediyor.

Minimal çizgileri trend detaylarla birleştiren, abartıdan uzak tasarımlarıyla gelinliğin formunu bilinenin dışına taşıyan BÉGUM Bridal Design House, düğün öncesi ve sonrası derken şimdi de balayı keyfinden bir öteye, eğlenceli plaj günlerine eşlik etmek üzere yepyeni bir kapsül koleksiyonla buluşmaya davet ediyor.  Özel dikim ve kumaşların ihtişamının canlı renkler ile harmanlandığı Rainbow on The Beach koleksiyonu, şort, üst, kimono ve elbise alternatifiyle görücüye çıkıyor.

Her detayının özenle tasarlandığı ve kumaşların özenle seçildiği BÉGUM SS21 Beachwear kapsül koleksiyonu; hafif dokular, nefes alan kumaşlarla rahatlığı ön planda tutuyor.

Neon turuncu, fuşya ve kobalt mavinin buluştuğu kimonolar, ister evde ister plajda akışkan ipek kumaşı ile mekanın sahibi olmanızı tüm zarafetiyle sağlıyor.

Pamuk kumaştan tığ işi ve geometrik çiçeklerle girift bir şekilde dokunan, hareket halinde ise tüm detayların estetik katması için planlandığı, yırtmaçlı bohem ‘piña colada’ maksi elbise ise beyaz veya nötr bir mayo ve seçtiğiniz bir kemerle tarzınızı ortaya koyuyor.

PAYLAŞ