Beymen’den Bodrum’a Yeni Bir Mağaza Daha

Writer: NYX Magazine

Date: 18/06/2021

PAYLAŞ

Yaratıcı proje ve iş birliktelikleri ile moda dünyasına yön veren, dünyaca ünlü markalarının en yeni ve gözde tasarımlarını sevenleriyle buluşturan BEYMEN, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. BEYMEN’in Bodrum’daki yeni mağazası BEYMEN Resort Mandarin Oriental, 15 Haziran Salı günü açıldı. 

Ege ve Akdeniz’in yalın, sıcak mimarisinden izler taşıyan BEYMEN Resort Mandarin Oriental, 2021 yazının en gözde yaz hazır giyim, ayakkabı, çanta, plaj ve aksesuar koleksiyonlarının yanı sıra 2021 Sonbahar Kış sezonunun en özel parçalarını da modaseverlerle buluşturuyor. Modanın yanı sıra, yaşam alanlarına sofistike dokunuş katan ev koleksiyonlarından dünyaca ünlü niş parfümlere uzanan geniş ürün gamıyla ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Mandarin Oriental Bodrum’un eşsiz plajının devamında yer alan benzersiz konumuyla dikkat çeken mağaza, Dolce Gabbana, Valentino, Balmain, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Venetta ve Off-White’ın aralarında yer aldığı pek çok dünya markasının yanı sıra BEYMEN Collection ve Academia’nın en yeni tasarımlarıyla modaseverlere unutulmaz bir yaz müjdeliyor. Mağazanın 240 metrekarelik kapalı alanında kadın ve erkek hazır giyim, aksesuar, ayakkabı, çanta, parfüm departmanları yer alırken; teras bölümünde ise kadın ve erkek plaj koleksiyonları, home ürünleri modaseverlerle buluşuyor.  

Dekorasyon detaylarında Akdeniz’in huzur veren renk skalası, traverten, doğal sedef mozaikler, bambu sazlar, naturel dokulu sıva ve doğal ahşap malzeme kullanımının öne çıktığı mağazada, Ege mimarisinden ilham alan doğal kıvrımlı yüzeyler ve kemerler göze çarpıyor. 

PAYLAŞ