Reebok ve Maison Margiela İşbirliğinden: Classic Leather Tabi High

Writer: NYX Magazine

Date: 22/06/2021

PAYLAŞ

Fransız moda evi Maison Margiela ile dünyaca ünlü spor giyim markası Reebok iş birliğinde, Reebok’ın 1985’te üretilen Classic Leather koşu ayakkabısı Maison Margiela’nın haute couture diliyle yeniden yorumlandı.

Reebok, spor giyimi modayla sentezlediği Maison Margiela iş birliğinde benzersiz tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Maison Margiela ve Reebok’un görsel genetiği, 18 Haziran’da lansmanı yapılan yeni yüksek bilekli deri spor ayakkabı Classic Leather Tabi High’da iç içe geçiyor. Reebok’ın ikonik Classic Leather koşu ayakkabısı, Maison Margiela’nın decortiqué tekniği uygulanarak yeniden tasarlandı. 

Maison Margiela’nın yaratıcı yönetmeni John Galliano tarafından geliştirilen decortiqué tekniği, bir giysinin veya aksesuarın ana yapısında kesikler oluşturarak içteki yapının ortaya çıkarıldığı bir tekniktir. Dekoratif bir figür olarak Classich Leather’a uygulanan decortiqué tekniğiyle ikonik silüet, özgün bir tasarıma dönüştü. 

Reebok x Maison Margiela İmzasını Taşıyan Yeni Classic Leather Tabi High

Reebok ve Maison Margiela vizyonuyla tasarlanan Classic Leather Tabi High, Classic Leather’ın orjinal tabanı ve desenine sadık kalınarak tasarlandı. Yüksek bilekli tasarımın, bilek ve saya kısımlarına decortiqué tekniği uygulanarak, gladyatör sandaletleri andıran kafesli bir görünüm yaratıldı. Maison Margiela’nın imzası haline gelen “Tabi” bölünmüş burun görüntüsüne sahip yeni Classic Leather Tabi High, üstün tasarım ipuçları barındırıyor. 

Reebok x Maison Margiela Classic Leather Tabi High koleksiyonu siyah,beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle www.Reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

PAYLAŞ