Romantik ve Sofistike Bir Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 22/06/2021

PAYLAŞ

H&M LA merkezli kadın giyim markası Brock Collection ile olan iş birliğini duyurdu. Odak noktası; geçmiş dönemlere dair ipuçlarına sahip ve sokak giyiminin rahatlığıyla karıştırılmış, ulaşılabilir zenginlik barındıran- modern romantizm. Kır çiçekleri, bağcıklı omuz askıları ve korseyi andıran detaylar zanaatkarlığı vurgularken, kadınsı silüetlerle bir araya gelen denim parçalar da şehir tarzını güzel yansıtıyor. Büyüleyici güzellikteki elbiseler, tek parçalar, denimler ve aksesuarlar daha sürdürülebilir malzemelerden tasarlanmış. Brock Collection x H&M koleksiyonu, 8 Haziran’dan itibaren tüm dünyada seçili H&M mağazalarında ve hm.com’da satışa çıktı.

Laura Vassar Brock ve Kristofer Brock tarafından 2014 senesinde kurulan Brock Collection, sofistike ancak mütevazi estetik anlayışıyla, vintage tarzında parçalarıyla olduğu kadar el işçiliğine ve kalıba yaptıkları vurguyla bilinir. Çift New York’ta Parsons School of Design okuluna devam ederken tanıştı ve markayı kurduktan sonra da Los Angeles’e yerleşti.

Iş birliği artık imzaları haline gelmiş olan; hafif romantik ama şehir tarzını da yansıtan elbiseler, bluzlar, üstler, denim pantolonlar ve denim şortların yanı sıra ayakkabılar, takılar, el çantaları ve güneş gözlükleri gibi parçaları barındırıyor. Üste oturan kalıplar ve masalsı fırfır detayları, uçuşan kumaşlarla, kabarık eteklerle ve imza niteliğindeki balon kollu üstlerle çabasız bir flörtleşme halinde. Renk paleti siyah, soluk pembeler, kirli beyaz, krem rengi ve yıkanmış denim tonlarından oluşuyor. Koleksiyon daha sürdürülebilir materyallerden oluşuyor- organik keten, organik pamuk, geri dönüştürülmüş pamuk, geri dönüştürülmüş polyester ve Tencel™ Lyocell.

H&M Tasarım Departmanı Başkanı Maria Östblom: “Lüks işçiliğiyle, kusursuz kalıp ve yapılarıyla tanınan ve ünlülerin yakından takip ettiği Brock Collection’la iş birliği yapmaktan ötürü çok heyecanlıyız. Ancak tasarımlarının her zaman gerçekçi, düşünceli ve kolay giyilebilir olmasındaki güzelliği yadsımamalıyız – ki bence başarılarının esas anahtarı bu. Romantizmi kutlamak ve onu birçokları için erişilebilir kılmak istiyoruz. Daha fazla sürdürülebilir materyal ekleyerek dünyanın dört bir yanından tüm müşterilerimizin aşık olacağına inandığım bir iş birliği yaratıyoruz,”

Brock Collection’ın Tasarımcıları ve Ortak Kurucuları olan Laura Vassar ve Kristopher Brock: “Brock Collection her zaman, yeni bir izleyici kitlesine ulaştırmaktan ötürü çok mutlu olduğumuz iki farklı ucu bir araya getiriyor; daha şık bir tarzla, mütevazi rahatlık. Koleksiyondaki her parça özel ve kendine has romantik bir cazibe barındırıyor ve bunu çabasız bir şekilde yapmayı başarıyor,”

PAYLAŞ