Tuvanam x Fabrika Koleksiyonu ile Göz Alıcı Bir Yaz

Writer: NYX Magazine

Date: 24/06/2021

PAYLAŞ

Türkiye’nin en sevilen alışveriş destinasyonlarından Boyner ile kendine has tarzıyla bilinen Tuvana Büyükçınar, yaz sezonu için yeniden bir araya geldi. Moda tasarımcısı Tuvana Büyükçınar’ın Boyner’in özel markalarından Fabrika için hazırladığı Tuvanam x Fabrika yeni sezon koleksiyonu Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de moda severlerle buluştu.

Yeni sezona damgasını vuracak 30 parçalık Tuvanam x Fabrika kapsül koleksiyonunda, çizgili elbiseler, gömlekler, bol pantolonlar ve son birkaç sezonun vazgeçilmezi kaftanlar yer alıyor.

Tuvana Büyükçınar imzası taşıyan kaftanlar, doğal elyaf ve desenli kumaşlar ile farklı kumaşların birleşimiyle oluşmuş parçaların ön planda olduğu koleksiyonda kullanılan 2021 yazının favori rengi fosforlu sarı, haki, yeşil, siyah ve beyaz renkleri ise yazın enerjisinden ilham alıyor.

Tuvana Büyükçınar’ın kendi giyim tarzından esinlenerek hazırladığı ve yaza uygun parçalar sunan Tuvanam x Fabrika koleksiyonu, cool, genç ve tarz giyinmeyi seven kadınlara hitap ediyor.

Türkiye’nin en sevilen adresi Boyner, yepyeni koleksiyonlar ve farklı iş birlikleri ile moda dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

PAYLAŞ