Outdoor Maceralarına Konfor ve Performans Katıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 29/06/2021

PAYLAŞ

Şort etek olarak tasarlanan ürünün, hafif ve hızlı kuruyan eteği ve içinde şortu yer alıyor. Salomon XA SHORT W, ister günlük yürüyüşlerde ister arazi koşularında, macera onları nereye sürüklerse sürüklesin kadınların yanında oluyor.

Patika koşusu gibi yoğun aktivite sporları için uygun olan Salomon XA SHORT W, oldukça hafif, yumuşak ve nefes alabilir özellikleriyle vücut konforunu artırmaya odaklanıyor. Rahatlığın ve dayanıklılığın ön planda olduğu Salomon XA SHORT W, hafif malzemelere sahip olan iç ve dış şortu ile çeşitli sporlar için geniş koruma sağlıyor. 

Şort etek olarak tasarlanan Salomon XA SHORT W, maksimum performans sağlayan eşsiz özellikleriyle dikkat çekiyor. Kilometreleri rahatça kat etmeye yardımcı olan Salomon XA SHORT W’nun, bütünleşik cepleri olan streç file bir bel kemeri bulunuyor. Hareket halindeyken maksimum verimlilik sağlamak amacıyla bel çevresinde bulunan 4 file streç kemerin yanı sıra, 360 derece file cep ve fermuarlı arka cebi de yer alıyor. Yumuşak şişeleri ve temel aksesuarları rahat ve güvenli bir şekilde tutabilen entegre ceplere sahip olan bel kemeri sayesinde, arazide çantaya ihtiyaç duymadan temel ihtiyaçlara kolayca ulaşmak mümkün oluyor. 

Macera tutkunlarının ihtiyaçlarına kusursuz yanıt veren Salomon XA SHORT W, AdvancedSkin ve ActiveDry teknolojisi sayesinde nemi emerek sıcaktan korumaya ve hızlı kuruma özelliğiyle de yüksek bir konfora imkân sağlıyor.

Fonksiyonel özellikleriyle konforu ve performansı maksimum seviyeye çıkaran Salomon XA SHORT W, Metropol İstanbul AVM’deki Salomon mağazası ve www.salomon.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Salomon XA SHORT W Fiyatı: 599,99 TL

PAYLAŞ