Yaz Sofralarında Yenilikler

Writer: NYX Magazine

Date: 02/07/2021

PAYLAŞ

Bella Maison

Kendine has tasarım çizgisiyle yaşam alanlarına yar atıcılık katan Bella Maison, 2021 İlkbahar & Yaz koleksiyonunda yer verdiği Safari servis setiyle doğanın gizemli ruhunu sofralara taşıyor. Afrika stilinden ilham alınarak hazırlanan tasarım; zebra fil, zürafa, koala, geyik ve kaplan gibi hayvan figürlerinden oluşan deseniyle yemek masalarında çarpıcı bir görünüm yaratıyor.

La Doublej

Markanın kurucusu ünlü tasarımcı J.J. Martin’in yaratıcı dünyasından ilham alan La DoubleJ Home 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, tropikal ananas deseni ve gökkuşağı renkleriyle zenginleşen tasarımlarla enerjinizi yükselten, mutluluk veren dekorasyonlara imza atıyor. Gökkuşağı tonlarıyla bezeli tatlı ve yemek tabakları ister tek renk ister farklı renklerle kombinlenebildiği gibi mevcut sofra takımlarıyla da kolayca uyum sağlıyor. Koleksiyondaki renkli bardak ve kadehler ise markanın dünyaca ünlü Venedikli cam üreticisi Salviati ile gerçekleştirdiği iş birliği ile hayat buluyor. Koleksiyonda porselen çorba, yemek, tatlı tabakları, bardaklar, kadehler ve vazoların yanı sıra botanik desenlerle bezeli masa örtüleri, mutfak önlükleri, kurulama bezleri, Amerikan servisler ve peçeteler de yer alıyor. JJ Martin’in Transilvanya’ya yaptığı seyahatten ilhamla tasarladığı kırmızı, beyaz ve mavi tonlarındaki desenli tabak ve kaseler ise yine aynı tonlardaki peçete ve masa örtüleriyle tamamlanıyor. Yaz sofralarına eğlenceli bir dokunuş katan La DoubleJ Home 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu www.beymen.com, BEYMEN Home Zorlu Center ve BEYMEN Home Suadiye’dedekorasyon tutkunları ile buluşuyor.

Marricreo

Markanın kurucusu, tasarımcı Salvatore Marricreo’nin denize ve teknelere olan tutkusundan doğan Marricreo, minimalist, işlevsel ve zamansız tasarımlarıyla marine ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor. Deri, ahşap ve halat gibi doğal malzemelerden İtalyan zanaatkarları tarafından geleneksel el işçiliği teknikleriyle hazırlanan koleksiyonda; Amerikan servislerden bardak altlıklarına, peçeteliklerden sepetlere, dekoratif kutulardan çok sayıda ürün yer alıyor.

Lacivert, kremve bej tonların ağırlıkta olduğu Marricreo 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu,
www.beymen.com adresinde, BEYMEN Home Zorlu Center ve BEYMEN Home Suadiye’de dekorasyon tutkunları ile buluşuyor

PAYLAŞ