“Şahdamarım”Özgürlük Parkında

Writer: NYX Magazine

Date: 02/07/2021

PAYLAŞ

Pandemiden etkilenen ve zor süreçler geçiren sanat dünyasına desteğini sunmaya, yanında olmaya devam eden Kadıköy Belediyesi, şimdi de Özgürlük Parkı’nda yer alan iki sahneyi sanatçıların kullanımına açtı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm teknik altyapısı tamamlanmış; ışıkçısından, sesçisine ve güvenliğine kadar her yönüyle hazırlanmış sahneler tiyatro gruplarının kullanımına sunuluyor. Sanatçıların talepleri dikkate alınarak, sembolik bir kira bedeli ile tahsis edilen sahneler 1Temmuz – 1 Ekim 2021 tarihleri arasında tiyatro oyunlarını seyircisiyle buluşturacak.

Program kapsamında, Genco Erkal’ın usta şair Ahmed Arif’in ölümünün 30. yıl dönümü nedeniyle hazırlayıp, yönettiği ve oynadığı “Şahdamarım” adlı müzikli gösteri 1 Temmuz’da saat 21.00’de, Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da prömiyerini yapacak. Sanatçı Genco Erkal’ın, Ahmed Arif’in şiir, söyleşi ve mektuplarından yola çıkarak sahneye taşıdığı oyunda usta şairin şiirlerinden bestelenen şarkıları Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşler yorumlayacak.

Kadıköy Belediyesi’nin web sayfasında yer alan tiyatro oyunlarının biletleri, etkinlikte yer alan tiyatro grupları tarafından online bilet satış mağazalarında satışa açıldı.

PAYLAŞ