Kadınlara Özel Çay Serisi

Writer: NYX Magazine

Date: 06/07/2021

PAYLAŞ

Tüketicilerinin sağlıklı yaşam partneri olmayı kendine misyon edinen Doğadan, Prof. Dr. Erdem Yeşilada ile geliştirdiği %100 bitki içeren Emziren Annelere ve Regl Dönemine Özel Çaylar ile kadınların en önemli iki döngüsünü rahat ve konforlu bir şekilde geçirmelerine destek oluyor. 
Rezene, ısırgan, tarçın ve papatya ile harmanlanan Doğadan Emziren Annelere Özel Çay ile bu özel döneminizde hem kendiniz hem de bebeğiniz için bitkilerin gücünden destek alabilirsiniz.

İçeriğinde kırmızı yonca, papatya, limon otu, civanperçemi ve ısırgan bulunan Doğadan Regl Dönemine Özel Çay isebu dönemi daha rahat geçirmenize destek olacak fonksiyonel etkilerinin yanı sıra, lavanta içeriğiyle keyifli ve yumuşak bir içim sunuyor.

Ayrıca kadınların aktif olarak ekonomiye katılımını önemseyen ve destekleyen Doğadan, kadınların yaşamlarını iyileştirme çabalarına destek olmak ve yerel kalkınmadaki liderliklerini güçlendirmek üzere 35 yıldır çeşitli programlar yürüten Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ile iş birliği gerçekleştiriyor. Siz de Regl Dönemine ve Emziren Annelere özel çaylardan satın alacağınız her bir paket ile Doğadan’ın KEDV’e verdiği desteğe katkıda bulunup, iyiliğin bir parçası olabilirsiniz.

PAYLAŞ