Şimdi Daha Az Plastikle Üretiliyorlar

Writer: NYX Magazine

Date: 10/07/2021

PAYLAŞ

Doğa dostu ürün hareketiyle güzelliğin 3R’sini ‘Refill/Reuse/Reduce’ benimseyerek; “Yeniden doldurun, yeniden kullanın, atıkları azaltın ve bunları tekrar edin.” diyen Atelier Rebul, tekrar doldurulabilir ambalaj projesine en sevilen sıvı sabunlarını ekliyor. Bugüne dek mağazalarında bulunan dolum üniteleriyle kişiselleştirilebilir kolonya ve İmza Koleksiyonu parfümlerin yeniden doldurulmasını sağlayan marka, şimdi de My Spa Koleksiyonu sıvı sabunları ile ambalaj israfını ve atık miktarını azaltmaya davet ediyor. 

Yeniden doldurulabilir “Refill” ambalajlarıyla karşımıza çıkan Yeşil Çay, Mandalina, Limon Otu & Bal, Mineçiçeği & Zencefil sıvı sabunları, 2 adet standart 250 ml ambalaja göre yüzde 78 daha az plastikle üretiliyor. Bu yeni ambalajlar sayesinde en sevdiğiniz sıvı sabununuzu yeniden doldurabilir, mevcut şişelerini yeniden kullanabilir, ambalaj atıklarınızı azaltabilirsiniz.

Böylelikle; ferahlatıcı, canlandırıcı ve enerji veren sıvı sabunlarla el hijyeninin tadını çıkarırken, aynı zamanda doğayı da korursunuz.

PAYLAŞ